Şimdi Ara

Laptopa yağmur yağdı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pencereyi açık unutmuşum, laptop ta yağmuru yemiş... Hiç açmadan kurutmaya çalıştım... (Yağmurda bilgisayar kapalıydı, ama klavye se içinde kalmış) Şimdi açmaya korkuyorum, kısa devre filan olur diye...Açmadan yapabiliceklerim neler? Yağmurdan bilgisayar nanay olmuş olablir mi?

• Hiçbişey olmaz. Dış paneli iyice temizle, kurut. Ardından al saç kurutma makinesini klavyenin üstünden ve cihazın altından tutarak havayı içeri göndermeyi sağla. Bunu bi süre yaptıktan sonra cihazı pencerenini önüne değil su alabileceği uzak biryere koy ve sabah aç kullan..
  • arkadaşım teşekkür ederim cevabın için... Hayır, lap top da benim değil emanet... Şimdi kara kara düşünüyorum, bir şey olursa ne yapacağım diye...
  • quote:

Orjinalden alıntı: colpengueni

arkadaşım teşekkür ederim cevabın için... Hayır, lap top da benim değil emanet... Şimdi kara kara düşünüyorum, bir şey olursa ne yapacağım diye...

Muhtemelen birşey olmaz. Daha önce çay , kola, ayran.. döken çok kişi gördüm. Kuruyunca eskisinden hızlı çalışıyorlar
  • Hiç açma, sabaha kadar pirinç çuvalının içinde beklet. Sabah sağlam bi şekilde açılıcaktır.
  • Peki şimdi laptopı ters koydum içinde kalan son su tanecikleri de çıksın diye... Bir şey olur mu acaba?
  • quote:

Peki şimdi laptopı ters koydum içinde kalan son su tanecikleri de çıksın diye... Bir şey olur mu acaba?

Olmaz, ama dediğim gibi saç kurutma makinesi ile kurut..
  • quote:

Orjinalden alıntı: JANT!

quote:

arkadaşım teşekkür ederim cevabın için... Hayır, lap top da benim değil emanet... Şimdi kara kara düşünüyorum, bir şey olursa ne yapacağım diye...

Muhtemelen birşey olmaz. Daha önce çay , kola, ayran.. döken çok kişi gördüm. Kuruyunca eskisinden hızlı çalışıyorlar

hocam şuan laptopuma kahve,çay yada ayran döksem daha hızlımı çalışır.baya bi yavaşladı da.

• Arkadaşım laptopun içinde su var... Pirinç çuvalına koyunca sabah pilav olmasın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: DH.Ready

quote:

Orjinalden alıntı: JANT!

quote:

hocam şuan laptopuma kahve,çay yada ayran döksem daha hızlımı çalışır.baya bi yavaşladı da.

hayranım bu konu dışının anlayışına yaw

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.