Şimdi Ara

laptoplarda ram ust sınırı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, yeni bir laptop alma arefesinde araştırma yaparken dun bana cok ilginc gelen bir acılım oldu...Soyle ki..4 gb rami xp 64 bit veya vistada da olsa sistem görmüyor dedi bir arkadasım..3 GB tavsiye etmişler, Upgrade nedeniyle kendi laptopunu verdiği teknik servisten boyle bir acıklama gelmiş...
    Bu konuda bilgisi olan deneyimi olan arkadasımız var mı ?
    Kolay gelsin...

• 64 bit'lik işletim sistemlerinde 4 gb'ı görür...32 bit lik işletim sistemlerinde 3 gb'ı görür en fazla...ayrıca ram fiyatları ucuz....ramine bakarak laptop seçimi yapmayın..aldıktan sonra kendiniz ekleyebilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trimaxsahinabi -- 12 Mart 2008; 14:58:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: trimaxsahinabi

64 bit'lik işletim sistemlerinde 4 gb'ı görür...32 bit lik işletim sistemlerinde 2 gb'ı görür en fazla...ayrıca ram fiyatları ucuz....ramine bakarak laptop seçimi yapmayın..aldıktan sonra kendiniz ekleyebilirsiniz...

benim vista 32 bit fakat 3 gb ramimi görüyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gtı_ts

quote:

Orjinalden alıntı: trimaxsahinabi

64 bit'lik işletim sistemlerinde 4 gb'ı görür...32 bit lik işletim sistemlerinde 2 gb'ı görür en fazla...ayrıca ram fiyatları ucuz....ramine bakarak laptop seçimi yapmayın..aldıktan sonra kendiniz ekleyebilirsiniz...

benim vista 32 bit fakat 3 gb ramimi görüyor.

UPPSSS ne yazmışım..3 gb olacaktı,benim dalgınlığım.
  • 64 bit - 4 gb
    32 bit - 3 gb

arkadaşlar...

Konu açıklığa kavuştuğuna göre müsadenizle kilitliyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.