Şimdi Ara

Laptopta ram slotu yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cmdden laptopumun kac gb ram destekledigine baktim. 8 gb gozukuyordu. HP'nin sitesinde bir bilgi yoktu. Ben de bosta slot vardir diye laptobun icini binbir guclukle actim ama ram slotu yok.
    Daha geri de kapatamayacagim sanirim.

crucial
    Memory RAM & SSD Upgrades | hp - compaq | hp 15 series | HP 15-g206nt | Crucial.com
    https://www.crucial.com/compatible-upgrade-for/hp---compaq/hp-15-g206nt#memory

Crucialin sitesinde laptopum 8 gb ram destekliyor gozukuyor.

Sanirim ram anakarta tumlesik. Anakarta tumlesikse ben bu laptopun ramini nasil arttirabilirim. Ve anakarta tumlesik oldugunu nasil anlarim?

Laptopun altinda ram takmak icin yapilmis bir kapak yoktu bu yuzden klavyenin oldugu yerden dogru soktum.

Forograf:https://i.ibb.co/pntcMhf/20200922-010000.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taha178 -- 22 Eylül 2020; 1:4:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ram slotu diger taraftadir. Cevirince gorursun. Ancak bu isleri yeni yapiyorsan bence bosver 8gb ram yeterli cogu konuda.

• quote:

Orijinalden alıntı: bilmem212

Ram slotu diger taraftadir. Cevirince gorursun. Ancak bu isleri yeni yapiyorsan bence bosver 8gb ram yeterli cogu konuda.
    Suan 4 gb ram var ama bazi sitelerde 8 gb ram destekliyor yaziyor. Ben de bos slot varsa 4 gb ram daha ekleyeyim dedim. Ancak rami oyle bir yere koymuslarki laptopu ne kadar sokersem sokeyim ulasamiyorum. Anakarti da sokersem bir daha takamam diye korkuyorum. Ama simdi bilgisayarciya taktirsam en az 50 tl ister.

• Merakliysan yaparsın zaten. Ama dikkat et tabi. Ram takmak cok kolay zaten klipsleri var sadece o kadar. Youtubeda baya video gorursun ayni modeli bile acmislardir izleyip ogrenirsin

• lenovo flexde de tek slot var saçma sapan iş, yükseltmek için tek ram alıp takamıyorsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 Slot Ram yoksa 4 Slot Ram ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.