Şimdi Ara

Laptopp'a EKRAN KARTI takılabiliyor mu ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar arkadaşımın bi laptopp u var ve ekran kartı çok dandik ekran kartını deiştirmek istior bazı kişiler deiştirilebilir dior bazıları ise deiştiremezsin dior bnde size sorim dedim ??

DEİŞTİREBİLİR Mİ ??

• Takılamıyor bildiğim kadarıyla.Hiç bugüne kadar laptop ekran kartı görmedim ayrı satılan.
    Harici ekran kartı çözümleri çıktığını duydum fakat onlarında hiç satıldığına şahit olmadım.belkide Türkiye'de yoktur .
  • quote:

Orjinalden alıntı: LoLLiPopp

arkadaşlar arkadaşımın bi laptopp u var ve ekran kartı çok dandik ekran kartını deiştirmek istior bazı kişiler deiştirilebilir dior bazıları ise deiştiremezsin dior bnde size sorim dedim ??

DEİŞTİREBİLİR Mİ ??

gpu anakarta entegre olduğu için değişmesi imkansız..ama harici ekran kartı çözümleri arkadaşın dediği gibi piyasaya gelmeye başladı ama tahminim yüksek fiyatlı olur..
  • takılabiliyor. 1-2 senedir laptopların ekran kartı ve işlemcileri entegre gelmiyor. çıkarıp yenisiyle değiştirabiliyorsunuz ama ekran kartını bulmak çok zor. muhtemelen ebayden getirmek zorundasınız. ama anakartın desteklemesi gerekiyor tabi ki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: valenciaendoor

takılabiliyor. 1-2 senedir laptopların ekran kartı ve işlemcileri entegre gelmiyor. çıkarıp yenisiyle değiştirabiliyorsunuz ama ekran kartını bulmak çok zor. muhtemelen ebayden getirmek zorundasınız. ama anakartın desteklemesi gerekiyor tabi ki.

zaten ekran kartının kötü olduğunu söylediği için direk eski olduğunu düşünerek söyledim..yeni versiyonlardada pek bir anlamı yok..boşu boşuna garanti dışı kalmasına neden olmanın faydası yok..
  • ekran kartı bulabilirsin ebay üstünden ama mxm modülü olarak kaçıncı versiyon olduğunu bilmen gerekiyor ve bios'a çözüm bulman lazım bios en önemlisi, ekran kartı bulması problem deil, bios olayını teknik servise sormanda fayda var
  • takılıyor ama şöyle dısarıdan. Asusun çıkardığı yeni bir olay var ismini hatırlayamıyorum ama olayı bu istediğin ekran kartını alıyorsun asusun çıkardığı ürüne takıyorsun. snra asusun ürününü laptopa bağlıyorsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı mı PSU mu?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: pardus34

takılıyor ama şöyle dısarıdan. Asusun çıkardığı yeni bir olay var ismini hatırlayamıyorum ama olayı bu istediğin ekran kartını alıyorsun asusun çıkardığı ürüne takıyorsun. snra asusun ürününü laptopa bağlıyorsun.

pardusun dediği gibi harici çözümler mevcut ama fiyat olarakta çok pahalılar.sanırsam çözüm olarakta hd2600 gibi bir kartı bünyesinde barındırıyordu.yani attığın taş ürküttüğün kurbağaya değmez:)
  • Bildiğim kadarıyla Türkiyede satışı yok.
    Değiştirilebilecek laptop tipleri var ama daha masaüstündeki gibi bir standart yok. (MXM,MXMII,MXMIII...)
    Eğer onboardsa zaten hiç imkan yok...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.