öncelikle merhaba. bende hp pavillion dv6-1144 model bi laptop var. buna 5+1 bağlasam sorun olmaz dimi yani laptopların ses kartı kaldırırmı ? bide hangi model 5+1 idealdir acaba? daha çok müzik dinlemek için ve film izlemek için bide kablosuzmu idealdir yoksa kablolumu hngi daha kullanışlıdır? :S bende masaüstünden kalma keysmart 5+1 var 5senelik falan şimdi ahı gitti vahı kaldı canı isteyince bass'ından ses veriyor kablolarında sorun var heralde :S onuda isteyene sigara parasna satabilirim :)
şimdiden teşekkürler çok soru sordum ama işte bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıptır :)
Kardeş bendede hp d66-1247et var , ben 5+1 olarak x540 kullanıyorum f/p olarak kendini ispatlamış bir sistem , yalnız bizim laptoplarda 5+1 ses kartı olmadığı için bn direk wooferdan stereo kablosu ile bağlantı yapıyorum kesinlikle sorun olmuyor ..
eyw. saolasın ilgin için. yalnız verdiğin bilgileri biraz açarmısın ya. biraz cahilimde bu konularda. f/p ne mesela ? sora wooferdan stereo kablosunu fln biraz detaylandırırsan sevinirim tekrardan teşekkürler..
f/p fiyat / performans,ücretini hakediyor yani.X540da matrix özelliği bulunuyor,yani siz laptopa stereo bağladığınızda matrix özelliği ile tüm hoparlörlerden ses alabilirsiniz.
peki bu x540 kablolu dimi hoparlörleri ? kablosuz düşünüyorum daha kullanışlı olmazmı ?
sonucta ses kartın 2 kanallı onun için film izlerken tam performans alamazsın. ama müzik için ideal olabılır log. x540 derdıne deva
teşekkürler bilgi için. demekki bna x540 alma yolu gözüktü :) teşekkürler yine..