Şimdi Ara

LAPTOPTA HDD VE SSD KULLANMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar lenovo g580 laptop kullanıyorum 120 gb civarı bir ssd alıp hdd yerine takmak istiyorum ancak bunun yanında dvd bölümünü feda edip biligsayarın dahili hdd sini takıp 2.hdd olarak kullanabiliyormuşuz veya ssd yi hdd yerine takıp hdd yi usb bağlantı kablosu ile dışarıdan kullanabiliyormuşuz bunlarla ilgili detaylı bilgi ve parçaları nerden bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşkkürler

• up up up up
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagozan098

up up up up
    Fazla bilgi vermeye gerek yok aslında google anasayfasına istediğinizin özetini yazdığınızda binlerce alternatif ürün ve bilgi çıkmaktadır.Sanal ortam da bulamadım demek imkansız.Sahibinden.com a ssd dvd yazdığım da en uygun çıkan ürün

dvd sürücüsünü sökmeyi biliyorsan zaten sorun olmaz.Montajı basit ve kolay.

Kendi bilgisayarım da ocz vector serisi kullanıyorum.İçerisinden çıkardığım hdd harici kutuyla taşınabilir hdd yaptım.Hız performans gayet memnunum.

• quote:

Orijinalden alıntı: sagozan098

up up up up
    --------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byroqqo -- 29 Ağustos 2014; 10:12:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: byroqqo

Fazla bilgi vermeye gerek yok aslında google anasayfasına istediğinizin özetini yazdığınızda binlerce alternatif ürün ve bilgi çıkmaktadır.Sanal ortam da bulamadım demek imkansız.Sahibinden.com a ssd dvd yazdığım da en uygun çıkan ürün

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-notebook-dizustu-laptop-dvd-rom-a-hdd-ssd-takma-aparati-aluminyum-kasa-plushediye-176925458/detay

dvd sürücüsünü sökmeyi biliyorsan zaten sorun olmaz.Montajı basit ve kolay.

Kendi bilgisayarım da ocz vector serisi kullanıyorum.İçerisinden çıkardığım hdd harici kutuyla taşınabilir hdd yaptım.Hız performans gayet memnunum.

çok teşekkürler konuya olan desteğiniz için

• sagozan098 kullanıcısına yanıt
    Dostum ben de arkadaşın bahsettiği olayın aynısını kendim yaptım. Bilgisayarı değiştirdiğim için boşa çıktı şimdi satıyorum. Düşünürsen montajına da yardımcı olabilirim.

http://forum.donanimhaber.com/m_96093946/f_//tm.htm#96093946
  • quote:

Orijinalden alıntı: _recoo

Dostum ben de arkadaşın bahsettiği olayın aynısını kendim yaptım. Bilgisayarı değiştirdiğim için boşa çıktı şimdi satıyorum. Düşünürsen montajına da yardımcı olabilirim.

http://forum.donanimhaber.com/m_96093946/f_//tm.htm#96093946

uyumluluğunu nasıl kontrol edebilirim acaba ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    harici hdd ile sistem kurmak ?
    14 yıl önce açıldı
    Notebook SSD ve Ram tavsiyesi?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    standarttır zaten, macbook olmadığı sürece hemen hemen bütün laptoplardaki dvd okuyucu yuvası aynıdır.
  • _recoo kullanıcısına yanıt
    ama önce bir ssd almalıyım ozamana kadar almam bişey ifade etmiyicek
    Tabii haklısın.
  • _recoo kullanıcısına yanıt
    hocam birşey sorucam kullanmışsınızdır siz ssd sattığınıza göre :D ssd takmak oyunlarda vs performans arttırırmı mesela cs go yu ssd ye kurarsam hdd den daha fazla performans alırmıyım alırsam bu fark nekadar olur ?
    Oyunun açılışı ve harita yüklenmeleri hızlanır. SSD'nin harddiske göre en büyük artısı yazma ve okuma hızları olduğu için oyun arası yüklemelerde bekleme yapmaz. Onun haricinde görüntü kalitesi vs bekleme SSD'den.
  • quote:

Oyunun açılışı ve harita yüklenmeleri hızlanır. SSD'nin harddiske göre en büyük artısı yazma ve okuma hızları olduğu için oyun arası yüklemelerde bekleme yapmaz. Onun haricinde görüntü kalitesi vs bekleme SSD'den.

fps artışıdamı olmaz :D
    Belki, ufak bir miktar olabilir, 1-2 fps falan
  • quote:

Belki, ufak bir miktar olabilir, 1-2 fps falan
    odeğilde geforce 610m ekran kartım var yetermi bf4 e falan
  • Ssdyi alinca bf4 oynama hayallerine kapilmayin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SakultahSalkım

Ssdyi alinca bf4 oynama hayallerine kapilmayin

ben onu demek istemedim zaten kardeşim diyorumki 610m ekran kartıyla oynanır mı ? ben size ssd alırsam bf4 oynarım demedim ukala ukala konuşmayın lütfen
    Estağfurullah hocam benim de sistemim çok iyi değil. SSD'siz oynanmıyorsa SSD ile de oynanmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SakultahSalkım -- 30 Ağustos 2014; 15:58:59 >
    Oynayamazsın kardeş, belki en düşük çözünürlük en düşük kalitede bir ihtimal.
  • quote:

Oynayamazsın kardeş, belki en düşük çözünürlük en düşük kalitede bir ihtimal.
    Mesajım bulunsum istedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.