Şimdi Ara

PS4'e HDD değişimi ile SSD tanıtamadım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
2
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sandisk 256 GB SSD yi ps4 e taktım..güncelleme dosyasını indirdim.USB belleği Fat32 formatında biçimlendirdim. PS4-Uptade klasörü içine en son uptade dosyasını kopyaladım (854 mb)..safe mode da açtım..oradaki her seçeneği denememe rağmen bir türlü yüklemedi.. uptade dosyasını bulamadı hatası veriyor..farklı usb belleklere yükleyerek te denemdim.velhasıl ne yaptıysam ssd ye yükleyemedim..hata kodu (CE-30774-1) ....sonunda eskisini geri taktım..şuan eskisi ile çalışıyor..ssd pc de çalışıyor sorun yok..harici kutuda denedim ondada çalışıyor..yani SSD olmadı..internette aradım çözüm bulamadım...sebebi nedir fikri olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

Not içinden çıkan HDD yi tamamen kopyalayıp dış ortamda SSD ye aktarsam PS4 çalışır mı ..yardım ve fikri olan var mı...nasıl tanıtırım SSD yi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker_inside -- 16 Kasım 2014; 13:46:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker_inside

Sandisk 256 GB SSD yi ps4 e taktım..güncelleme dosyasını indirdim.USB belleği Fat32 formatında biçimlendirdim. PS4-Uptade klasörü içine en son uptade dosyasını kopyaladım (854 mb)..safe mode da açtım..oradaki her seçeneği denememe rağmen bir türlü yüklemedi.. uptade dosyasını bulamadı hatası veriyor..farklı usb belleklere yükleyerek te denemdim.velhasıl ne yaptıysam ssd ye yükleyemedim..hata kodu (CE-30774-1) ....sonunda eskisini geri taktım..şuan eskisi ile çalışıyor..ssd pc de çalışıyor sorun yok..harici kutuda denedim ondada çalışıyor..yani SSD olmadı..internette aradım çözüm bulamadım...sebebi nedir fikri olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

Not içinden çıkan HDD yi tamamen kopyalayıp dış ortamda SSD ye aktarsam PS4 çalışır mı ..yardım ve fikri olan var mı...nasıl tanıtırım SSD yi...

Dostum bende SSD taktım büyük ihtimal sen yanlış dosyayı indirdin banada olmuştu çünkü yapman gerekenler şunlar SSD taktıktan sonra fat 32 formatındaki belleğine PS4 klasörü aç sonra onun içine UPDATE klasörü aç ve en son içine o 758 mb olan yazılımı at

Ardından ps4 kapalıyken flashı tak sonra 7 saniye basılı tutarak power tuşuna sistemi aç safe mod açılacaktır ondan sonra en alttaki seçeneği seçeceksin başka hiçbirşeye tıklama en alttakine tıkla yükleme başlayacak sorun olursa yine yaz cevap veririm aşağıdaki linkten sistem yazılımını indir

http://tr.playstation.com/home/news/articles/detail/item663693/PS4-sisteminizi-s%C4%B1f%C4%B1rlay%C4%B1n/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canlee89 -- 16 Kasım 2014; 14:05:22 >

• Ben PS4'ü aldığım gün 512GB'lık SSD taktım.
    Tek yaptığım şey, cihazı çalıştırıp güncelleme dosyasını kurmak oldu. Sadece bu kadar. Şuana kadar sorunsuz ve çok stabil biçimde kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hdblack35 -- 16 Kasım 2014; 14:16:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdblack35

Ben PS4'ü aldığım gün 512GB'lık SSD taktım.
    Tek yaptığım şey, cihazı çalıştırıp güncelleme dosyasını kurmak oldu. Sadece bu kadar. Şuana kadar sorunsuz ve çok stabil biçimde kullanıyorum.

Aynen bende öyle peki siz hangi marka SSD taktınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: canlee89

quote:

Orijinalden alıntı: ilker_inside

Sandisk 256 GB SSD yi ps4 e taktım..güncelleme dosyasını indirdim.USB belleği Fat32 formatında biçimlendirdim. PS4-Uptade klasörü içine en son uptade dosyasını kopyaladım (854 mb)..safe mode da açtım..oradaki her seçeneği denememe rağmen bir türlü yüklemedi.. uptade dosyasını bulamadı hatası veriyor..farklı usb belleklere yükleyerek te denemdim.velhasıl ne yaptıysam ssd ye yükleyemedim..hata kodu (CE-30774-1) ....sonunda eskisini geri taktım..şuan eskisi ile çalışıyor..ssd pc de çalışıyor sorun yok..harici kutuda denedim ondada çalışıyor..yani SSD olmadı..internette aradım çözüm bulamadım...sebebi nedir fikri olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

Dostum bende SSD taktım büyük ihtimal sen yanlış dosyayı indirdin banada olmuştu çünkü yapman gerekenler şunlar SSD taktıktan sonra fat 32 formatındaki belleğine PS4 klasörü aç sonra onun içine UPDATE klasörü aç ve en son içine o 758 mb olan yazılımı at

Ardından ps4 kapalıyken flashı tak sonra 7 saniye basılı tutarak power tuşuna sistemi aç safe mod açılacaktır ondan sonra en alttaki seçeneği seçeceksin başka hiçbirşeye tıklama en alttakine tıkla yükleme başlayacak sorun olursa yine yaz cevap veririm aşağıdaki linkten sistem yazılımını indir

http://tr.playstation.com/home/news/articles/detail/item663693/PS4-sisteminizi-s%C4%B1f%C4%B1rlay%C4%B1n/

sorun indirdiğim dosyadaymış...senin verdiğin linkten indirdim..şuan kuruldu..ssd ye geçmiş oldum sayende...çok teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker_inside -- 16 Kasım 2014; 15:45:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: canlee89

quote:

Orijinalden alıntı: hdblack35

Ben PS4'ü aldığım gün 512GB'lık SSD taktım.

Aynen bende öyle peki siz hangi marka SSD taktınız ?

SANDİSK 256 Gb
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.