Şimdi Ara

Laptopta İşlemci Değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
4.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam,bende yeni sayılacak bir Toshiba A210-1AP laptop var.

Ekran kartı ATI HD2600 512mb Paylaşımlı ve bundan gayet memnunum.RAM de 2gb ve Windows Vista.Buraya kadar herşey uygun yanlız,CPU mun yeterli olmadığını düşünüyorum.

CPU -> AMD Turion 64 x2 2.10ghz
    Can You Run It gibi oyun testleri yapılan bir sitede Assins Creed recommended versiyonunda kırmızı verdi.

Bu laptop hakkında ne düşünüyorsunuz? Ve yağılabilecek bir CPU vs değişimi yapılırsa AMD Athlon gibi birşey almayı düşünüyorum.Bu mümkünmüdür?Nasıl nerede yapılır? Veya sizce değişmemeli laptop gayet iyi mi?

• işlemci-anakart notebooklarda akuple olduğundan değişim mümkün değil.
  • peki sizce laptop idare eder mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tiger217

peki sizce laptop idare eder mi?

Oyun oynamak için laptop alacağınıza, oyun oynayabileceğiniz bir masaüstü toplasanız; laptop işini göreceğiniz ucuz bir diz üstü alsanız daha makul olur.
  • @mybo37'nin verdiği cevapta işlemcinin değişemeyeceğini belirtmiş gibi sanırım.Ancak laptopta işlemci değiştirilebilir.Ekran kartı değişemez.Yanlışsa düzeltiniz lütfen.
  • ekran kartı da değişir. harici olan ekran kartları için geçerli tabi bu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: canozpinar

ekran kartı da değişir. harici olan ekran kartları için geçerli tabi bu.

Ekran kartı maalesef değişmez hocam.Eğer siz değiştirebiliyorsanız buyrun göndereyim yarın.Temin edin , değiştirin ve gönderin.İstediğiniz masrafı karşılamayı göze alıyorum...Ekran kartı laptoplarda değişmeyen tek parça.Teknik servis varsa aramızda açıklık getirsin lütfen...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Notebook işlemci yükseltmesi
    5 yıl önce açıldı
    İşlemci Ve Anakart Önerisi
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tr de değiştirebilen yer olsa sizden önce ben gönderirim zaten ama değişiyor. mxm platformuna sahip bütün laptoplar için geçerli bu. zaten şu an piyasadaki harici ekran kartına sahip bütün laptoplar mxm platformuna sahip. google da mxm diye aratırsanız bununla ilgili bilgi sahibi olabilirsiniz. yurtdışından alırım derseniz ebay da var satılık mobility x1800 x1900 ilanları.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ata

quote:

Orjinalden alıntı: tiger217

peki sizce laptop idare eder mi?

Oyun oynamak için laptop alacağınıza, oyun oynayabileceğiniz bir masaüstü toplasanız; laptop işini göreceğiniz ucuz bir diz üstü alsanız daha makul olur.

arkadaşa tüm içtenliğimle katılıyorum oyun için laptop alınmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: empire_loups

@mybo37'nin verdiği cevapta işlemcinin değişemeyeceğini belirtmiş gibi sanırım.Ancak laptopta işlemci değiştirilebilir.Ekran kartı değişemez.Yanlışsa düzeltiniz lütfen.

bazı laptoplarda işlemci değişmiyor. anakarta lehimlenmiş oluyor işlemci o yüzden değiştirilmiyor. laptop a yeni işlemci almadan önce üreticiyle görüşmek lazım.
  • laptoplarda işlemciler değişebilir anakartınızın desteklediği işlemci mimarisi hangisiyse maksimum hıza kadar işlemciyi değiştirebilirsiniz işlemcisi değiştirilemeyen bilgisayarlar 10 yıl öncesinde kaldı, bunula beraber ekran kartı harici de olsa onboard da olsa değiştirilemez aldığınızdaki ekran kartı neyse laptopun ömrü bitene kadar onu kullanmak zorundasınız...
  • işlemci değişir...ekran kartı da harici ekran kartı ise değişir...lakin türkiye de laptop için ekran kartı satılmıyor...belki casper veya fokus bilgisayardan temin edebilirsiniz...

ekran kartı olarak değişen modeller mxm kodlulardır. ve 3 tiptir. gerekli bilgi için:
    http://www.mxm-upgrade.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trimaxsahinabi -- 25 Mayıs 2008; 21:39:17 >
  • fokus bildiğim kadarıyla işlemci değişimi yapıyorwww.fokusbilgisayar.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astaf -- 26 Mayıs 2008; 0:32:32 >
  • cihazın yetkisiz müdahale göreceğinden garantisiz duruma düşecek. pek olsam böyle birşey yapmazdım
  • Elimde Bulunan Bir notebook ekran karti Nvidia 64mb Toshiba a100 Serisi için,084

Laptopta İşlemci Değişimi
  • degisse bile garanti dısı kalcak cihazınız ve hiç saglıklıo olcagını düsünmüyorum sorun cıkartır makinanınz okadarda kötü degil hiç olmassa ekran kartınız iyi
  • Bencede garantisi bitene kadar kullanın sonra değiştirin isterseniz garantiden mahrum olmayın derim ben de.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.