Şimdi Ara

LAPTOPTA KSC VE MACRO TUŞU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar laptopta ne zamandır ksc alamıyordum yeni keşfetttim fn+ş veya p tuşu laptopa göre deişir bana hızlı yazı yazdıgımız """" tuşu lazım bunu é tuşuyla kolaylıkla yaazabiliyorum ama basınca macro secenekleri gelmiyor masaüstü bilgisayarımda geliyor ama bunu nasıl yapabilriim maradonda ctrl v ile sesimi duyurmam imkansız lütfen bir bilen vardır elbet söyleyin...

• KSC>>PrtSc Sysrq (backspacenin üstünde)
    Macro>>escnin altındaki e tuşu

• o ksc değil foto almak olur onu biliyorum macro tuşunu da biliyorum ama laptopta oLmuyor laptopta ksc tuşu fn+ş macro tuşu é ile oLmuor başka bişesi war kesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheDarkElf

KSC>>PrtSc Sysrq (backspacenin üstünde)
    Macro>>escnin altındaki e tuşu

Print Screen ile KSC almış olmazsınız
  • FNC TUŞU VE P TUŞUNA BAS
  • KARDES SAGOL DA ONU BEN ACIKLADIM ZATEN BUNA BENZER MACRO TUŞU OLMALI MACRO TUŞU İCİN "é tuşuna basıyorum macro menü cıkmıyor hızlı yazı gecmemizi saglayan şey hani anladınızm ı bunun tuşunu arıyorum
  • pc nde yazılımsal sorun olabilir. benimkinde gayet normal çalşıyor. normalde o tuşların çalışıyormu. FN NUMLK yap sonra fn+p dene
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ANLATAMIYORUM KARDŞLERİM KSC ALMADA SORUN YOK :D bana macro tuşu lazım laptopu olan birinde olyuorsa söyleyebilr mi
  • Konsol tuşunu konsol açılan bir oyunda dene mesala Halflife çalışıyorsa sorunu oyunda ararsın normalde sadece é tuşuna bastığında açılması lazım dizüstünde o tuş değişmiyor.
  • ksc tuşu değişiyor ama normalde - tuşu war kısa olarak laptopta başka yerde kullanabiliyorum half lıfede calsııyor o tuş ama bencce ksc tuşu değiştigine göre o tuş da değişir cok kez silip yükledim oLmuyor format mı atsak usb klavyem yok ki takıp deniyim buna olursa anlarımki başka kısayolu var veya vistada bi sorun mu oLuyor.
  • bende ditorumki " tuşu normalde çalışıyormu denedinmi oyun dışındayken
  • calısıyor tabi oyunda da " yazabiliyorum
  • up
  • Sorunun çözümünü bulan var mı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.