arkadaşlar laptopta ne zamandır ksc alamıyordum yeni keşfetttim fn+ş veya p tuşu laptopa göre deişir bana hızlı yazı yazdıgımız """" tuşu lazım bunu é tuşuyla kolaylıkla yaazabiliyorum ama basınca macro secenekleri gelmiyor masaüstü bilgisayarımda geliyor ama bunu nasıl yapabilriim maradonda ctrl v ile sesimi duyurmam imkansız lütfen bir bilen vardır elbet söyleyin...
KSC>>PrtSc Sysrq (backspacenin üstünde) Macro>>escnin altındaki e tuşu
o ksc değil foto almak olur onu biliyorum macro tuşunu da biliyorum ama laptopta oLmuyor laptopta ksc tuşu fn+ş macro tuşu é ile oLmuor başka bişesi war kesin
quote:
Orjinalden alıntı: TheDarkElf
KSC>>PrtSc Sysrq (backspacenin üstünde) Macro>>escnin altındaki e tuşu
Print Screen ile KSC almış olmazsınız
FNC TUŞU VE P TUŞUNA BAS
KARDES SAGOL DA ONU BEN ACIKLADIM ZATEN BUNA BENZER MACRO TUŞU OLMALI MACRO TUŞU İCİN "é tuşuna basıyorum macro menü cıkmıyor hızlı yazı gecmemizi saglayan şey hani anladınızm ı bunun tuşunu arıyorum
pc nde yazılımsal sorun olabilir. benimkinde gayet normal çalşıyor. normalde o tuşların çalışıyormu. FN NUMLK yap sonra fn+p dene
ANLATAMIYORUM KARDŞLERİM KSC ALMADA SORUN YOK :D bana macro tuşu lazım laptopu olan birinde olyuorsa söyleyebilr mi
Konsol tuşunu konsol açılan bir oyunda dene mesala Halflife çalışıyorsa sorunu oyunda ararsın normalde sadece é tuşuna bastığında açılması lazım dizüstünde o tuş değişmiyor.
ksc tuşu değişiyor ama normalde - tuşu war kısa olarak laptopta başka yerde kullanabiliyorum half lıfede calsııyor o tuş ama bencce ksc tuşu değiştigine göre o tuş da değişir cok kez silip yükledim oLmuyor format mı atsak usb klavyem yok ki takıp deniyim buna olursa anlarımki başka kısayolu var veya vistada bi sorun mu oLuyor.
bende ditorumki " tuşu normalde çalışıyormu denedinmi oyun dışındayken
calısıyor tabi oyunda da " yazabiliyorum
up
Sorunun çözümünü bulan var mı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme