Şimdi Ara

laptopta MULTI(4 kisi) pes oynayabilir miyiz?Ona göre kol alacam

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar laptopa pesi yükledim gayet iyi calısıor oynayabiliryorum ama..okulda 4 arkadas multi yapmak istiyoruz..

4 tane usb girisi var laptopun 4 kol alsam yapabilir miyim bu durumu?

bi de 2 tanesi 10 ytl olan usb kollak var ps2 kolu görünümünde tüm uslar aktif onlardan alayım mı?

tesekkürler

• Biz oynuyoruz sende oynarsın... Biz pegasus kullanıyoruz tanesi 13-14 ytl arası sanırım. Gold Bilgisayarda vardı... GoId bilgisayarda vardı... yazamıyoruz bile bilgisayarcının adını şuraya bak ya..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AntiX -- 11 Ocak 2008; 1:29:25 >
  • ben wining eleven 7 indirip yüklemisim neyse sorun olmaz wining de oynarız da

senin dedigin kolları biliyorum bi kac kol daha var aklımda ama

ilk etapta ikili paket halinde satılan bu dedigim 2 si 10 ytllik koldan alayım diyorum 20 ytlye 4 tane

onla bi bakalım..

teknolojiye bak beee 4 usb aynı anda oyund hem de joystick olarak..bu usbler her türlü sey oluyo yaa yerine göre cam yerine göre
    flasdisk yerine göre jostick vay bee:)
  • Evet olur sanırım sorun çıkmaz. Ama kolları taktıktan sonra Settings bölümünden kolların tuşlarını tanıtmayı unutmayın...
  • onu ayarlarız sanırım..
    her kolu tek tek ayarlamak gerekiyor anladıgım kadarıyla onları ayarlarız..

neyse ben siparis edeyim artık su kolları bıktı arkadaslar artık her gün hesap ödemekten birazda cay yemek tost falan ısmarlamak istiyorlar
    bir an önce baslayalım:)

yardımın icin cok cok tesekkür ederim
  • Rica ederim.. İyi oyunlar...
  • ALDIM ALDIM ALDIM:)

cifti 9 ytl olan ikili paketlerde bulunan 2 tane kol aldım..yani toplamda 4 kol..

fakat ben bi pakette iki tane ayrı ayrı kol var sanıyodum öyle degilmis..iki tane kol ayrı ayrı ama bir kablo da birlesiyor ve tek usb ye giriyor..

böyle olması daha iyi oldu 4 usb yerine 2 usb im mesgul olacak:)

usblerin ikisini de bagladım(4 kolu)
    settingsten tanıttım 4 kolu da..

simdi 4 kisi oynayabiliyoruz..

ben evde tek oynarken tek usbyi takıp tek tarfı cekiyorum böyle iste benim hikaye:)

isteyene kolların ikisini nerden nasıl 9 ytlye aldıgımı söyleyebilirim..
    kollar ps kolu görünümlü Speed Star marka ama cok memnunuz:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kontörland dışında marka tanımam. PS2 ve USB girişli modelleri var, onlar çok rahat. Orjinal Sony'den neredeyse hiçbir farkı yok. Biz de arkadaşlarla oynuyoruz 4 kişi sabaha kadar. Logitech marka dandik ateri kolu gibi kollarla oynuyoruz ve benim oyun stilim full çalıma dayalı olduğundan PES6'da hiç rahat edemiyorum yeniliyorum heriflere.

Oyuna başlamadan önce Settings'lere bakmayı unutma. Bazen seçmek gerekmiyor ama bazen de tuşların yeri değişebiliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.