Şimdi Ara

Laptopta overclock

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben 2 ay önce bir laptop aldım. Ekran kartım bana yeteri performans vermiyor. Ekran kartımın sıcaklığı ortalama 45 derece bir şey. ben bunu biraz arttırsam çok büyük bir risk alırmıyım? şöyle 150-200 MHz kadar. pek overclock bilgim yokta kusura bakmayın

Ekran kartımda NVIDIA GeForce GT 540M || 2 GB

• evet beyler cevap yokmu? :(
  • lütfen cevaplayabilirmisiniz?
  • 150 200 mhz ve biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirhanarda93

Beyler ben 2 ay önce bir laptop aldım. Ekran kartım bana yeteri performans vermiyor. Ekran kartımın sıcaklığı ortalama 45 derece bir şey. ben bunu biraz arttırsam çok büyük bir risk alırmıyım? şöyle 150-200 MHz kadar. pek overclock bilgim yokta kusura bakmayın

Nasıl bi performans arıyorsun kullandığın kart gayet güzel ben de aynı kartı kulllanıyorum laptopum da bi sorun cıkarmadı bana?
  • quote:

Beyler ben 2 ay önce bir laptop aldım. Ekran kartım bana yeteri performans vermiyor. Ekran kartımın sıcaklığı ortalama 45 derece bir şey. ben bunu biraz arttırsam çok büyük bir risk alırmıyım? şöyle 150-200 MHz kadar. pek overclock bilgim yokta kusura bakmayın

BURAYA bir bakın epey yardımı dokunacaktır size.

• quote:

Orijinalden alıntı: hancer001

quote:

Nasıl bi performans arıyorsun kullandığın kart gayet güzel ben de aynı kartı kulllanıyorum laptopum da bi sorun cıkarmadı bana?

hayır, kullandığım kart güzel, ama yeni çıkan oyunları low'da bile oynayamıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    laptop cpu upgrade
    10 yıl önce açıldı
    Laptop Ram Yükseltme
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanimuzmani

quote:

BURAYA bir bakın epey yardımı dokunacaktır size.

çok ama çok teşekkür ederim. çok işime yaradı. teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: nbacıshaquılle

150 200 mhz ve biraz

maalesef bana 150-200 MHz bile az geliyor...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.