Şimdi Ara

laptopta usb tv kartı ile tv izlemek.yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar..yardımınıza ihtiyacım var...
    ben laptopta tv izlemek için usb tv kartı almak istiyorum..yada uyarsa baska tv kartıda olabılır..bukonuda cok bilgim yok yanlış bırsey solersem kusura bakmayın..bnm ne uydum olcak ne kablolu tv ım fln..sdc bu usb kartı takarak tv izlenırmı acaba..

ben yurtta kalıyorumda malum ne internet ne uydu ne tv nede catıda anten war.ama tv izlemek ıstıorum..
    sole bı urun var forex utv 380 bu bnm işime yararmı..

kutu içeriğinde anten adaptoru dıyo..bu alet anten ıslevıde gorurmu..yanı bunu pc ye takarak direk tv izleyebilirmiym..yoksa illa bıyerlerden bı antene baglanmak zorundamı...

eger izlersın dersenız bu alet kac kanal alır hangı kanallar...donanım haber tanıtım wıdeosu war bu altle ılglı..o wıdeo da gordum adam bunu takmıs kanalları gezıodu natıonal geo. , cnn fln wardı bunlar bıle ızlenıyor demekki..

bu urunden daha iyisi warmıdır aynı işlevi goren??

yayınların netliği izlenir kalitede olurmu bide yoksa dona dona mı oluyor goruntu..malum usb olunca dusundurucu oluyo...

yardım edersenız cok sevinirimm..herkese iyi gunler...

tv kartı bide bole bsy...hp laptop war bu girişten var bnde.bunu nasl buluyorsnz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem_k12 -- 7 Eylül 2008; 6:01:15 >

• ya bu urunle ılıglı kanal bulamıo gibi seste sıkıntı war gbı onmlı sorunlar okudum..bu tarz baska urun warmı..daha garantı olan aVertv war sanırım ıkı kat fazla werırım daha duzgun ızlerım yanı..en ıyısı hangısıyse onu tercıh etmek ıstıorum yardım lutfen.....
  • bende aver var. usb dongle tv kartı. dijital+analog+fm.
    aver al pişman olmazsın. hem ilerde dijitale de direkt hazır.
  • avermedianın kartları var inceleyin en iyi seçim olacaktır...
  • tesekkurler arkadaslar..

pekı o aver ın ıcınde anten fln warmı..bnm bı antene ıhtıyacım olucakmı yoksa kendı bu ısıde goruomu..hangı kanalları cekıo bıde solıyebılrmısnz...
  • arkadaslar express kartlar ıcın ne dersınz..kalıte olarak usb den ıyılermı...anten ıhtıyacı onunda warmı acaba..bugunlerde almam lazım acıl yardıma ıhtıyacım war.....
  • tv kartları çok ısınan parçalardır...o yüzden dahili (express) kart alma..usb al...sana aver volar hybrid hx öneririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben gigabyte u8000 aldım . antenide vardı. anteni düzgün biyere koyunca çekiyor. ama öyle ahım şahım cam gibi bi görüntü izleyemiyosun. usb girişli uzaktan kumandası teletexi var.
  • tesekkurler yorumlar için...

bnm dedıgım gbı uyduya yada kablo tv ye fln baglanma ımkanım yok..yılın buyuk bı bolumu yok..sdc anten vasıtasıyla ızlıcem yanı alınca..normal yanımda tasıyabılcegım bı tv antenıyle su aver ın usb tv kartlarında kac kanl ceker acaba..yanı 1 2 kanal cekcekse bosa okdar para verıp yok yere almıyım..ama yok 15 20 kanal ceker o antanle dersenız alıcam..sdc anten almam yetıcekmı bıde baska aparata ıhtıyacım yok dimi..cok soru soruorum buarada ksuruma bakmayın..ilk kez tv kartı alıcamda hıcbr bılgım yok bu konuda...
  • Selam cem_k12, senin beklentine ve otudrugun yere bagali memnun kalip kalmiyacagin.

Ben istanbul'da denedim, bazi yerlerde 10-15 kanal buldum Aver Volar HX ve kucuk anteni ile. Ve bunun en az 10 tanesi izlenebilcek kalitede (en cok seyredilenler, ntv atv, show, kanal d, trt'ler...), bence gayet iyi netlikte izleyebiliyorsun.

Paketin icinden cikanlar yetecektir bu soyledigim kanallari izlemen icin, ekstra bir sey almana gerek yok.

Benim onerim Aver Hybrid Volar HX'tir. Cunku Avermedia'nin yazilimi da cok basarili. TV Karti alirken yazilimin da iyi olmasi cok onemli. Eger kullanisli olmazsa sizi biktirir. Bunun yaninda Vista varsa elinde Vista'nin icindeki MCE denilen programla'da izleyebiliyorsun.
  • selam gerey,tesekkurler yorumun ıcın ıcımı bıraz rahatlattın.:)
    cok bı beklentım yok ya ıı kotu kanal ceksın yeter bna..aslnda ıstanblda oturuom ama izmir cesmede okuyorum yanı orda kullancam bu urunu..heralde cesme gibi biyerde cekme sorunu yasatmaz bna..daha ii bi antenle daha cok kanal cekme sansım war dimi??
    bide buna uydu weya kablo tv de baglayabılıomuyuz senın onerdıgın tv kartında yoksa sdc antenmi:) (bu ara vista var eet)
  • forex işine yarar bence fiyatlarıda çok uygun
  • uur vala ben aslında ilk dırek gdıp forax alcaktım..dh video ıncelemesını de ızledım ama cok sıkayet okudum forexle ılgılı..fiyatıda ucuz olunca bıraz suphelendım acıkcası..sen sımdı ıı dıceksın sorun yok ama aklım yıne orda kalcak bnm...buyuk ıhtımal aver ın tv kartını alıcam bnde..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.