Şimdi Ara

laptoptan dota 2 oynayanlar bi bakabilirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • konuyu nereye açacağımı bilmiyorum o yüzden burya soruyorum :

yeni lenovo z510 i7 işlemci aldım dota 2 ilk giriş sayfasında çok aşırı derecede kasıyor oyuna girdikten sonra kasma geçiyor fakat oyun bittikten sonra tekrar o menüde aşırı derecede kasmaya başlıyor ayarlardan hariciyi kullanı falan seçtim fakat çare yok hep kasıyor hep kasıyor oyunun içinde maça girdiğimde 0 kasma sorun ne çözemedim lütfen yardım

• up
  • sorunu bilmiyorum da oyun içinde kaç fps alıyorsunuz en yüksek ayarlarda?
  • Pil şeysi varya hani, iste ordan yiksek performansa getirin.laptopun sarji takili olsun.suan sizin secenek guc tasaraafundadir yada dengelidedir buyuk ihtimalle.bunlari yapinca gecmiyorsa ya donanimsal hata var, yada donanim yetmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de farklı bi sıkıntı var z570 laptopum var. Oyunu medium ayarlardada oynasam en düşükdede oynasam ortalama 30 dakka sonra kasmaya başlıyor. 30 dakkaya kadar herhangi bi sıkıntı yok. Bunun nedeni nedir sizce ? Pc oyunu kaldırıyor ilk zamanlar sıkıntısız oynuyordum yaklasık 3-4 aydır böle bi sıkıntı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smurfs

sorunu bilmiyorum da oyun içinde kaç fps alıyorsunuz en yüksek ayarlarda?

cevaplayacak yok mu?
  • fps yi şuanda bilmiyorumda anladığım kadarıyla karakter seçme sayfaları falan intel ile açılıyor diğer yerler harici ekran kartı ile hepsini harici olarak ayarlayamazmıyım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    online oyun oynayan var mı
    3 yıl önce açıldı
    lol mu daha dengeli dota 2 mi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • oyunumda sıkıntı yok sadece karakter seçme ve oyuna girişte ilk açılan sayfada çok kasıyor o kadar oyun bittikten sonra ilk sayfaya donduğu için tekrar kasmaya başlıyor
  • Bende dota 2 oynuyorum yani artık bıraktım.

Yeni aldığım lenovo ideapad S500 oynamayı denedim makina kasma sorunu yaşamıyor ama aşırı ısınmaya neden oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.