Şimdi Ara

Laptoptan düşük internet hızı alıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Superonline kullanıcısıyım ve 25 mbps hıza sahip olan paketi kullanmaktayım.Ancak sony vaio laptopumda 2mbps civarı hız almaktayım wifi ile evdeki diğer cihazlarda hiçbir sıkıntı yok iken sadece bu cihazda böyle bir sıkıntı oluyor.Uzun süredir yaşadığım bir sıkıntı bu.Wifi kartı en güncel versiyonda gözükmekte virüs taraması yapıldı ccleaner ile temizlik yapıldı.
    C:\WINDOWS\SYSTEM32\DRIVERS\ETC\hosts dosyasında local host harici herşey temizlendi.
    En son olarak sorunun nedenine yaklaştığımı düşünüyorum

Bu fotoğrafta gördüğünüz gibi hız 5,5 mb/sn olarak gözükmekte

internette yaptığım bir araştırma sonucunda

buradan
    bandwitdth capability seçmem gerektiği yazmakta seçiyorum ve kısa süreli bi hız yükselmesi olduktan sonra (25mbps alıyorum) tekrar eski haline dönmekte

Sorunumun çözümü için yardım bekliyorum uzun süredir (1-2 yıl civarı) ne rahat rahat film izledim oyun oynadım nede internette dolaşabildim.

• Laptoplarda wifi kartları mini pci ex soketine bağlı şekildedir ve bu kartın üzerinde 2 adet kablo vardır bu kablolar lcd çerçevesinin en üst kısmına kadar uzanır eğer ki bu kablolara zarar gelir (darbe vs) veya yerinden çıkarsa sonucu bu olur yapılması gereken şey çok basit usb nano wifi alıp mutlu olacaksınız.
    https://www.webdenal.com/tp-link-tl-wn725n_483527.html?gclid=CjwKEAiAlNbEBRCv9uy4j4SWrgwSJAB5MqJF-EJtby2Uw4H0K3tUJD2kNOJGLtdXIBJIxBNRO81ZkxoCTkzw_wcB

Rasgele bir ürün seçtim tercih seçeneğiniz çok fazla bu fiyat bandında 15liraya dahi var fakat önermiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinayet13 -- 5 Şubat 2017; 2:9:31 >

• Teşekkürler deneyeceğim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.