Şimdi Ara

Laptoptan Elektrik Çarpıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar asus n serisinden bilgisayarım var ve başlıkta belirttiğim gibi elektrik çarpıyor. tecrübesi veya bilgisi olan varsa yardım edebilir mi

• Priz topraklı değildir muhtemelen. Kendiniz veya herhangi bir elektrikçiye baktırırsanız iyi olur.
  • Aynen bendede oluyordu o prizin topraklaması yokmuş elektrik çarpıyordu kasasından. Başka prize taktığımda olmuyordu mesela laptopla alakası yoktur.
  • aynen prizden büyük ihtimal. çünkü bataryadayken çarpma olmuyor prize takılıyken laptop elektrik çarpıyor
  • Genel bir problem asus N serisinde bendede N56 var banada oluyor topraklı prizde olmuyor . Topraklı priz kullanın şimdilik çözümü bu . Bu arada tek asus ta değil toshiba ve samsungunda benzer kasalarında aynı problem var . daha 4 günlük benimki değiştirsemmi diye düşündüm fakat aynı özelliklerde başka pc yok bu fiyatlara .
  • Lastik terlik giy
  • laptopu prize takıp kolumu alüminyum şasiye dokundurtturunca bir kötü oluyorum kolum acıyor biraz ama pille çalışınca hiçbirşey olmuyor fakat aynı prize pc kasası da bağlı ona dokununca çarpılmıyorum bu nasıl olabilir beyler ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kiro -- 29 Ağustos 2013; 20:25:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop'a elektrik gelmiyor.
    11 yıl önce açıldı
    Araba elektrik Çarpıyor
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.