merhaba acer 5930g laptoplan hdmi kablo ile full hd televizyonda film izlerken 720p ler kasıyor 1080p leri izlemek neredeyse imkansız.
filmler mkv formatında laptop acer 3 gb ram ve centrino2 2.26 işlemciekran kartı 512 9600gt altın kaplama hdmi kablo kullanıyorum tv full hd 40" samsung 6
ben nerede yanlış yapıyorum. bir ayarı, programı var mı?
anlayan arkadaşlar lütfen yardım...
Dostum o makina ile sorunsuz izleyebilmen lazım bende de 6930 var..Öncelikle bu mkv işinde kullandığın kodek önemlidir..Sana tavsiyem k-lite codec pack standart paketini yüklemen, tabi önceki kodeklerini kaldırarak..Hangi player'i kullanıyorsun ben neuview kullanıyorum işlemciyi ençok kasan playerdir ama hiç bir kasma yok 1080p lerde maximum %75 işlemci görüyorum...Bir diğer olay eğer görüntüyü tv'ye aktarıyorsan laptop ekranını bir şekilde iptal etmen gerekiyor, aksi halde bazı sorunlar oluyor..Benim kart ati, n-vidia da nasıldır tam bilmiyorum ama denetim masası > Windows mobility center >ekran bağla ile dediğimi yapabilirsin...
player ve codeclerini kontrol et. konfigürasyon önemli. ben km player +k-lite codek pack ile sorunsuz izliyorum 720p ve 1080 p leri üstelik laptopumu 2006 da almıştım.