Şimdi Ara

Laptoptan tvye hdd bağlayınca ses sorunlu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Acer 5920g laptoptan tabirinde LCD tv yanında verilmiş altın uçlu HDD kablosuyla LCD ye bağlantı yaptığımda görüntü gayet güzel yansıyor fakat ses sorunlu.Ses çıkıyor çıkmasına ama tam stereo bir ses vermiyor.USB'den izlediğim filmlerdeki stereo ses gibi ses çıkmıyor,ya da laptopta kulaklık taktığım gibi.Bunun nedeni ne olabilir?Çözümü var mıdır?Harici bir donanım gerektirir mi?

Mesela bu duruma örnekleme yapayım.Bir 3D uçak oyunu oynamadığımızı varsayalım.Uçağın mermi atış sesi çıkmıyor ama füze atış sesi çıkıyor gibi.Seslerin bazıları kayba uğruyor anlayacağınız.

• Aklıma gelen tek yöntem kulaklık çıkışına hoparlör takman,onun dışında kablo sağlam diyorsan aklıma başka birşey gelmiyor.
  • 2+1 hoparlör taktım.Lcdde kulaklık girişine taktığımda sorun aynı.Tv sesi tamamen kısıp sesi laptopa verdiğimde ses süper.(hoparlör laptop kulaklık girişine takılıyken)Sanki LCD'de digital ses sorunu var.Bana öyle geliyor ama anlayamadım.
    Mesela laptopta need for speed undercover oynuyorum.Oyun esnasında çalan fon müziği çok net duyabiliyorum.Ama lcdye bağlayınca fon müziği sanki kayboluyor.Çok zayıflaşıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuriahmet -- 19 Eylül 2011; 20:20:07 >
  • Lcdde ses ile alakalı hiç ayar tuşu varmı? ne bileyim sesi berraklaştır,vurgu yap,netleştir tarzında,bunlarla alakası olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.