Şimdi Ara

Laptopu düşürdüm ekranın yarısı karadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi akşamlar sorunum belli başlıkta belirtildiği gibi laptopumu diklemesine yan tarafından yere dusurdum çalışır durumdaydı fakat ekranın yarısı normal yarısı karanlık siyah bu şekilde duruyordu fakat olup biten yazdığım herşeyi görebiliyorum okadar siyah değil yardımcı olabilecek arkadaşlar lütfen en ufak bir tavsiyeniz bile benim için önemli bilgisayarın garantisi var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• MohCod kullanıcısına yanıt
    Şu durumda garanti işe yaramayacaktır.LED panel olduğu için kaba tabirle floresan (içinden) led ışıkları gitmiş monitör değişir menteşelerden biri kesinlikle çatlamıştır.Belez ve plastik aksamı değişebilir.Ürün bilgisi nedir
  • carso kullanıcısına yanıt
    hocam urun plastii dis tarafi pc marka casper ogrenciyim mecbur kaldik aldik simdi servise versem sikinti icin ne kadar isterler tahmini
    cihaz bilgisi yok ama piyasa fiyatının yukarısına olacaktır
  • resim ekleyebilir misin?
    cihaz bilgisi derken neyi kastediyorsun hocam
  • btd_1923 kullanıcısına yanıt
    hocam bu sekilde kenardada belli zaten

Resme göre belez sağlam menteşe ama menteşe şüpheli sadece ekran olursa servisi bilmem ama 150 200 arasında değişir.
  • ilk cevapta arkadaş doğru söylemiş muhtemelen ekranın sağ kısmındaki led aydınlatma gitmiş.eğer servis çok masraf çıkartırsa ekranın 15.6" led veya slim led olduğunu sanıyorum bu durumda piyasa fiyatı ekranı kendin alır değiştirirsen sanırım 150 tl civarı yok dışarı yaptırırım dersen 200ü bulur.Darp izi yoksa servis yolunu bir dene derim
    buda baska bi aci hocam simdi tahmini ne kadar daha yenide cihaz ogrenci adamiz insallah uygun fiyat bicerler
    hocam darp izi yok hicbir yerde bikac yerde onceden olan cizikler var o sikinti olurmu
    vallahi üstad bir gönderin servise ne fiyat çıkaracaklar görün.Eğer uçuk birşey olursa yaptırmazsınız olur biter.Garanti kapsamında değerlendirirlerse zaten sorun olmaz.
    2 el olarak bulabilirsin piyasada var , menteşe görmek gerek ama bunu servis yemez :) Vuran nokta tam net çekebilirmisin
    hocam ic sisteme birsey olmusmudur cok panigim ilk defa bu kadar kotu bisey geldi basima
    büyütülecek birşey değil ya sadece ekran değişecektir öngörüme göre.Ben neredeyse her hafta 3 ekran değiştiriyorum sağolsun etrafımda sinirli insan çok :)
    hocam telefon yok bu yuzden kalite kotu olabilir ps vitadan yolluyorum
     Laptopu düşürdüm ekranın yarısı karadı Laptopu düşürdüm ekranın yarısı karadı Laptopu düşürdüm ekranın yarısı karadı

hocam suan nasil panigim bilemezsiniz zaten yetmiyor param yola ev su elektrige gaza bide bu cikacak basimiza insallh sadece ekranda vardir sorun yoksa yandik
    çalışmasında görüntü dışında herhangi bir problem gözlemlemediyseniz başka sorun yoktur Pc de.Dert etmeyin.Madden zorda iseniz de servis ücret çıkartırsa bence yaptırmadan da idare edilebilir bir süreliğine.
    vallahi hocam bi farklilik yok gibi insallahta cikmaz yoksa yandik
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.