Şimdi Ara

Ekran kartını suyun altına tuttum :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
2.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekran kartının üstüne power supply i düsürmüstüm 1 ay önce erkanda yukardan aşağıya sırayla çizgiler iniyodu. bende bi çıakrıp bakıyım dedim fanın altındaki herhalde gri şeffaf torba patlamış bende sinirlendim yıkamaya kalktım heryerini yıkadım hiçbir izi kalmadı yeni gibi oldu. çizik falanda yapmadım dikkatlice temizledim. sonra fönle 20 dk boyunca kuruladım. kupkuru oldum hiç ıslak yeri kalmadı şimdi soğumaya bıraktım. simdi bilgisayara taksam anakarta zarar verme ihtimalı varmıdır? yada o torbanın gitmesi çalışmasını etkilermi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M 9 -- 11 Mayıs 2007; 20:49:53 >

• ekran kartını suyamı tuttun

abi bos bosuna sıfır ekran kartı almayın soyle bir suya tutun yepyeni olsun saka bi yana
    eger kartın ustundaki kondansatorlere veya mikro pilciklere zarar geldiyse işin zor anakartı yakam ihtimalin var yok gelmediyse sıfır ekran kartı olmus olur.
  • ekran kartı ati radeon 9600 xt 256 mb ekran kartı :D yok üstündeki şeylere simdibakarım ama büyük ihtimalle üstündeki çiplere birşey olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M 9 -- 11 Mayıs 2007; 20:56:37 >
  • İyice köpürterek yıkadıysan birşey olmaz ben akşamdan çamaşır suyuna yatırıyorum sabah tertemiz oluyor. Geçmiş olsun kartın üzerine bir bardak soğuk su iç
  • quote:

Orjinalden alıntı: keynesyengil

İyice köpürterek yıkadıysan birşey olmaz ben akşamdan çamaşır suyuna yatırıyorum sabah tertemiz oluyor. Geçmiş olsun kartın üzerine bir bardak soğuk su iç

+1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :HAKAN: -- 11 Mayıs 2007; 20:57:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım soğutucunun altındaki torba dediğin işlemci falan olmasın.

Bir de eğer o haasar bir kısadevreye neden olmuyor ise zarar vermez.

Ya da şöyle söyleyeyim. Eğer yıkamadan önce anakarta zarar vermeden çalışıyordu ise şimdi de arada ıslak bir yer kalmadığı sürece sorun çıkarmaz. (Not mesuliyet kabul etmem. Ama şunu söyleyeyim yıkadığın için anakarta zarar vermez verir ise başka bir yerde sorun olmuş demektir.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 12 Mayıs 2007; 10:00:07 >
  • ama baska ekran akrtı var diye yoksa boşa suya tutumam. sadece çalıştırabilrimyim diye sordum
  • tak bakalım ne olacak, sonuçları burada da paylaşırsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: esir002

ama baska ekran akrtı var diye yoksa boşa suya tutumam. sadece çalıştırabilrimyim diye sordum
    dene bak Allah Allah
  • ekran kartının heryeri kuru ıslak hiçbiryeri kalmadı %100 eminim. ekran çıkış yerlerini fln kupkuru yaptım. arksında etiket vardı olda ıslanmıştı oda kurudu. hatta kurturken bu yolla ekran kartı yanarsa napcıam diye bi soru geldi aklıma anakart yanarsa nerden size mesaj yolliyicam? bide fotoğrafını cekip koycaktımda fotoğraf makinesini bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M 9 -- 11 Mayıs 2007; 21:03:57 >
  • Abi Anakart Bozulduktan Sonra Da Onu Yıkamaya Kalkma
    İşin Şakası Olan Olmuş. Sen Şimdi Ekran Kartının Kuruluğundan Emin Ol. Ama Yaratıcı Bir Girişim. Ekran Kartı Ferahlamıştır Şimdi STALKER I En Yüksek Çözünürlükte Rahatça Oynarsın. Ama Sonucu Merak Ettim. Eğer İşe Yararsa Bizde Bi Deneyelim Bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmostwantedx -- 11 Mayıs 2007; 21:06:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: DigitalWorld

Arkadaşım soğutucunun altındaki torba dediğin işlemci falan olmasın.

Bir de eğer o haasar bir kısadevreye neden olmuyor ise zarar vermez.

Ya da şöyle söyleyeyim. Eğer yıkamadan önce anakarta zarar vermeden çalışıyordu ise şimdi de arada ıslak bir yer kalmadığı sürece sorun çıkarmaz. (Not mesuliyet kabul etmem. Ama şunu söyleyeyim yıkadığın için anakarta zarar vermez verir ise başka bir yerde sorun olmuş demektir.)

yok işlemci değil işlemcidede çizik fln yok. şeffaf bieş her ekran akrtında yok galba böyle gri bişi aktı elime unicorn kanı gibi temizledim işte soruyorum çalısırmı

• İlginç bi toz alma yöntemi, bi denesem mi acaba...

bomba haber dedikleri böle bişi olsa gerek...
  • Baktım şimdi soğumuş ekran kartı. hiçbiryerinde çizik bulamadım takacam ama merakımı yenmem lazım yoksa gidecek güzelim pc
  • Su çok kireçli miydi?
  • Bu arada belirtiyim sabunla yıkadım işlemcinin üstünü yoksa çıkmıyodu boya :D resmini koycam ekran kartının gariban baya işkence çekti :D
  • alo yla yıkadıysan sorun olmaz ama persil se karışmam..
  • quote:

Orjinalden alıntı: esir002

Ekran kartının üstüne power supply i düsürmüstüm 1 ay önce erkanda yukardan aşağıya sırayla çizgiler iniyodu. bende bi çıakrıp bakıyım dedim fanın altındaki herhalde gri şeffaf torba patlamış bende sinirlendim yıkamaya kalktım heryerini yıkadım hiçbir izi kalmadı yeni gibi oldu. çizik falanda yapmadım dikkatlice temizledim. sonra fönle 20 dk boyunca kuruladım. kupkuru oldum hiç ıslak yeri kalmadı şimdi soğumaya bıraktım. simdi bilgisayara taksam anakarta zarar verme ihtimalı varmıdır? yada o torbanın gitmesi çalışmasını etkilermi?

İşin suyunu çıkarmışsın

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.