Şimdi Ara

Ekran kartını suyun altına tuttum :D (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
2.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: esir002

az önce tam denicektim vazgeçtim dahada zarara girmeyim diye.Bilgisayarcıya götürsem bana güler heralde:

abi ekran kartının üstüne psuyu düşürdüm.

adam kahkağadan boğulurken ardından

abi sonra dayanamadım baktım macun patlamış

adam yere yatar ve eliyle yere vururken

abi suyun altına tuttum bi güzel yıkadım iyi yapmışmıyım abi

ve adam hastanelik olur

yoğun bakımdayken

abi hani yıkamıştım ya, fön makinesiyle 20 dk kuruladım

adam zor nefes alırken

abi biglsiayara taktım anakart yandı abi onuda yıkadım napcam şimdi

ve adam ölür

Yuh artık , tam donanım katili diye buna denir

Not : Su soğutma böyle mi yapılıyordu yoksa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D-Assault -- 13 Mayıs 2007; 2:00:16 >

• Gaza getirmiş gibi olmayayım ben çoktan denerdim
  • aklıma bişi geldi... istanbul beşiktaşta oturan bi cesaretli arkadaş varsa onun pcsinde deniyelim
  • bende 9800proya silencer takmak için soğutucusunu çıkartıp macunu asetonla temizlemiştim sonra yeni macunu sürüp silencerıda taktım bi güzel, pcye taktım ve çalıştırdım sonuç olarak karşıma masmavi bi ekran çıktıneyseki garantiden değiştittirdim asetonla temizlediğmi sölemedim tabi
  • asetonla denedim silinmedi bende sabunla sildim ama sadece işlemcinin üstünü ve fanın altını
  • yarıldım
  • Bilgisayar cıya götür ekran kartında sorun var galiba cizgi atıyo de... o bir taksın önce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 865pe -- 12 Mayıs 2007; 14:55:39 >
  • evet beyler sonunda denedim güzelce taktım çalıştırdım....ben onboard ekran kartını kulalnıyodum yine ona takılıydı yine aynı windows açıldı hiç bi yerinde problem yok yine aynı bende çıkardım koydum kutusuna
  • artık bütün virüslerden arınmıştır
  • quote:

evet beyler sonunda denedim güzelce taktım çalıştırdım....ben onboard ekran kartını kulalnıyodum yine ona takılıydı yine aynı windows açıldı hiç bi yerinde problem yok yine aynı bende çıkardım koydum kutusuna

nasıl yani monitor onboard ekran kartına mı takılıydı. Yeni karta takmadın mı directx testi open gl testi yapmadın mı
    e ozman ne anlamı kaldı tüm bunların.

yıkamayla aşağıdan yukarıya inen çizikler çıkmış mı, temizlenmiş mi ? bakmadın mı ?
  • Tabela:Ekran Kartlarınız İtinayla Yıkanır
  • quote:

evet beyler sonunda denedim güzelce taktım çalıştırdım....ben onboard ekran kartını kulalnıyodum yine ona takılıydı yine aynı windows açıldı hiç bi yerinde problem yok yine aynı bende çıkardım koydum kutusuna

En başından yazmıştım sana birşey olmaz diye. Ama düzelmezdide tabii. Neyse iyi yapmışşsın onboarda devam...
  • zaten öncdeden çziglerden sonra keranda gelmiyodu. yine keran gelemdi sonuç aynı. onboard ekran kartıylada oyunları açıyo nerdeyse ekran akrtımla aynı diyebilrim zaten yarın işyerine çıkıp 128 mb lık bi ekran akrtı var msı markalı kutunun kağaında bi kız resmi var böyle bakmıştım onu alcam onu kullancam.
  • esir002 öyle bir konu açtın ki bizim Fx'in haberlerine benzedi sitede RP puanı olsa 1. olacaksın hea

Bencede git bilgisayarcıda dene abi ekran kartıma bişi oldu ayağına bakarsın patlar abi naptın dersin yeni ekran kartı alırsın

Bizim firmaya bi çocuk öyle yaptı tabi birazda elemanın dalgınlığına geldi kendine yeni parça aldırttı
  • quote:

Orjinalden alıntı: erowerlord

esir002 öyle bir konu açtın ki bizim Fx'in haberlerine benzedi sitede RP puanı olsa 1. olacaksın hea

Bencede git bilgisayarcıda dene abi ekran kartıma bişi oldu ayağına bakarsın patlar abi naptın dersin yeni ekran kartı alırsın

Bizim firmaya bi çocuk öyle yaptı tabi birazda elemanın dalgınlığına geldi kendine yeni parça aldırttı

ADAM BANA EKRAN KARTI ÖLMÜŞ ÇÖPE AT DERSE NE OLCAK? BEN DİCEM ABİ ÇÖP NERDE ADAM GÖSTERCEK BEN GİDİNCE ÇÖPTEN ALIP KULLANCAK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M 9 -- 12 Mayıs 2007; 17:42:24 >

• yeni kartın hayırlı olsun iyi günlerde kullan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARKU -- 12 Mayıs 2007; 18:33:00 >
  • bende yıkamıştım diş macunu sıkmıştım ramlere sonra karta bulaştı bende soyla yıkamıştım diş fırçası kullanarak 9200 di kart
  • Arkadaşım bunu öyle ulu orta yerde yazma, firma ekran kartını elinden alır.
  • :D :D
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.