Şimdi Ara

Ekran kartını suyun altına tuttum :D (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
2.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: MoDuR

Arkadaşım bunu öyle ulu orta yerde yazma, firma ekran kartını elinden alır.

keşke alsalar... ne apıcam ben şimdi bu ekran kartını diye kara kara düşünmem
  • Kardeş bende de 8800 war bi tane çok ses yapıyo , ince deli eden bi ses çıkarıyo . Onu da yıkasana bea .. Çitilicen ama
  • Geçen sene, PS2'nin üzerinde su izleri olduğuğu gördüm.Evdekilere N'oldu diyo sordum
    Meğer makinanın üstüne bir sürahi suyu devirmişler ve hala standby durumunda.
    İçini açtım, kasa full suyla dolmuş, işlemcilerin üzerindeki etiketler, mod-çipin tellerindeki bantlar felan hepsi ıslanmış ve sökülmüş...
    Hiç bir şey yapmadan öylece kurumaya bıraktım ve ertesi gün test ettim ve makine çalıştı.
  • Bu kadar komik konu olmaz çatlıcam nerdyse
    Ayrıca arkdaşım bence dikkatli ol en daha dün çook eski pcmdeki ekran kartı çalışmıo dio ıslak bezle sildim sonra taktım psu yandı millet patlıcak die sağa sola kaçışıo ben gülmekten yerlerde kıvranıom bide cd romu ankart üzerindeki yerden çıkmış onu bilgisayarın power düğmesinin anakarta bağlandığı yere taktım oda yandı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jedi_Knight

quote:

Orjinalden alıntı: NuKe_MaNia

ben 9600 ü bi kere suyla iki kerede kolonyayla yıkadım banamısın demedi

iyice kurutunca bişi olmaz

aman hocam böyle konuşma şimdi millet başlıycak kartları yıkamaya felan

bi de yıkarke kart arızalıydı üstünde mosfetlerden biri kısa devre yapmış o şekil yıkamıştım yeni mosfet taktım gene yıkadım kartı halen kullanmaktayım

aman kimse denemesin gene mesulüyet kabul etmem

• AGP portunda kısa devre koruması olan anakartlar var. Ekran kartında oluşacak bir problemde anakartı koruyor. Anakartının bu özelliği varsa termal macunu yenileyip hiç düşünmeden takabilirsin. Kart bozulduysa görüntü gelmez. Anakartınada birşey olmaz.
  • su pasif durumda olan bir elemana zaten zarar vermez. çalıştırırkende tek sorun kısa devre yapma ihtimalidir. o yüzden iyice kuruladıktan sonra bişeycik olmaması normal.
    tabi kireç faktörüde var
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.