Şimdi Ara

Ekran kartını suyun altına tuttum :D (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
2.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o ekran kartı calısırsa sen gaza gelıp ana kartı felanda yıkarsın kesın ama bısey olmaz heralde ıyıce kurumasını bekle tak ama kesın sonucları yaz buraya ıyı sanslar
  • helal bilader çok zekice,fazla kartım olsa yaparım bendebende bi keresinde oem ram'imi yıkadımoem olduğu içn koymazdı tabi bişe olursa neyse,ramsink'ler vardı,onun yapışkanları kalmış üstünde sinir oldm,çkardm makinadan sıcak sıcak yıkadım aleti,hatta çiplere skoç brayt ile'de abandım bi,çıktı hepsi,sonra 1 tam gün,birde yarım gün diyelim,kuruttum.(işlemci gece yaptım,öbür gece de kurudu,sabah taktım)çalıştı,hala da çalışıyor

tavsiyem güneşe bırak,acaip kurutuyor kerata,ama öğle sıcağına deil tabi yoksa dondurma niyetine yersin aleti

• vaybee
    böyle bir sayfaya ihtiyaç varmış ..

millet geyik yapacak yer arıyormuş.

esir002

teşekkürler valla sen bizi güldürdün allahta seni güldürsün...

• kuru temizlemeye verseydin
  • @esir002 Zarar vermedi ise su babalar gibi çalışır ama bence 1 gün kadar kurumada kalsın öyle kullan

Yoqsa git kendini suyun altına koy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xinu -- 12 Mayıs 2007; 12:13:05 >
  • Denizli Çardak taki gölün sodasından suya koymadıysan, iyi beyazlamamıştır o be.
    Hafif grilik varsa ve ciplerin ve komponentlerin üzerineki yazılar çıkmamışsa Ayşe teyze görmeden biraz soda göndereyimde onla da yıka.
  • abi sen kartı tak çalışmazsa at bilgisayarcının önüne bu ne biçim kart de daha bi suyla sabuna dayanamıyor suyla sabuna dayanamayan 3d studio maxe stalkere cinema 4dye nasıl dayanıcak de

• GPu'lar için ACE çamaşur suyu tavsiye edilir
  • sonucu merakla bekliyorum walla
  • a
    quote:

Orjinalden alıntı: mellun
    ...
    yada daha iyi fikir o katı götür bilgisayarcıya takıp denesinler onların psu yansın hem sende görürsün ne olucağını meraktan ölmezsin

bak benimde dün aklımdan geçmedi değil adama götiriyim adamınki yanarsa,'' abi ben tak dene demedimki sadece sorunu ne, ne kadar tutar diye söyledim''derim bütün bilgisayarları böyle yakacam biglisayarcılar pclerini saklasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M 9 -- 12 Mayıs 2007; 13:16:07 >

• sen yine de takmadan önce mikrodalga fırına at ekran kartını. bakarsın ıslak bi yerleri falan kalmıştır, kurusun garibim...

ben klavyeye iki kese, bi sabun çekip kurutuyordum, oluyordu, belki ekran kartı da olur...
  • Ben olsam takardım. (tabi zengin olsam )
  • Kesin makina gitti...
    baksana adam yazmıyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ardicli2000

Kesin makina gitti...
    baksana adam yazmıyor..

bende onu düşünüyordum
  • quote:

Orjinalden alıntı: AltınYumruk

quote:

Orjinalden alıntı: ardicli2000

Kesin makina gitti...
    baksana adam yazmıyor..

bende onu düşünüyordum

demek zenginde değilmiş
  • ben 9600 ü bi kere suyla iki kerede kolonyayla yıkadım banamısın demedi

iyice kurutunca bişi olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: NuKe_MaNia

ben 9600 ü bi kere suyla iki kerede kolonyayla yıkadım banamısın demedi

iyice kurutunca bişi olmaz

aman hocam böyle konuşma şimdi millet başlıycak kartları yıkamaya felan

• sulu börek duydumda sulu ekran kartı ilk defa duydum
  • @esir nezaman deneyeceksin?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.