Şimdi Ara

Ekran kartını suyun altına tuttum :D (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
2.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla bizde PSU nun üstüne pekmez dökülmüştü.

Anneme sitem ettim ben böyle olacağını biliyordum diye. Her neyse yıkamış PSU yu bana verdi.

Çalıştı mı diye soracaksınız. Valla hiç denemedim direk giriştim havya ile üstündeki elemanlara.

Bir de o gümüş renli şey macun olmasın. (Ya da kartın canı çıkmış olmasın. Unicorn kanı gibi demişsin belki teknolojik cihazların canı da böyle çıkıyordur)
  • büyük ihtimal macun dediğin gibi gümüş renginde bişidi direk sildim elimdende zaten o olmazsa ne oluyoki? fan ile işlemci arasındaymış güç kaynağı düşünce arada kaldı canı çıktı heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M 9 -- 11 Mayıs 2007; 23:56:21 >
  • çalışır diye tahmin ediyorum duyduğum birisi vardı kasa içi tozları temizlemek yerine su ile yıkıyormuş ve hiç bozulmamış. bunun haricinde bir rus sitesinde görmüştüm adamlar çalışan pc kasası içerisinde patates kızartması yapıyorlardı demekki onlarda sonra yıkama yapıyorlar
  • Sıcak suyla yıkamadın inşallah.Çeker meker sonra kullanamazsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: d@LBy

bir de ben şunu denemek istiyorum.sapphire 1950pro var.ve ısınıyor.soğuk tutmak için bayanların epilasyon öncesi kullandıkları soğuk mavi bir torba var içinde kremsi mavi bir madde var.onu soğutup üzerine koysam olur mu?

yok artık daha neler..
  • Hocam en son su geçirmez kartlar çıktı eğer onlardan alırsan bi tane gönül rahatlığı ile akşamdan

makineye atarsın sabah tertemiz olur
  • Bikeresinde benim arkadaşımda anakartı duşa tutmuştu
  • Mentollü şampuanla falan yıkayın, karta ferahlık verir.
  • o kart ı çalıştır bende sana 10 çekirdekli bi işlemci yapacam :D o kadarda büyük konuştum
  • Ben bilgisayarı yıkıyorum arasıra (psu yu söküp)

Ama kurumadan çalıştırırsanız vay halinize.

Hatta psu yu da açıp yıkayıp kurutup takmıştım bi kere çok tozlanmıştı halen çalışıyo.

Ama heryerinin kuruduğundan emin olmadan takarsanız evi bile yakabilirsiniz.
  • valla calısacak mı cok merak edıyorum performans artıyorsa bizede işin inceliklerini anlatırsın artık
  • canım takıpta bakmak istiyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M 9 -- 12 Mayıs 2007; 1:00:48 >
  • Arkadaşım sen kartı boşuna yıkamışsın olan olayı anlatayım sana.

Sen kartın üstüne PSU yu düşürünce soğutucu ile GPU arasındaki macun dağılımı bozuldu ve biraz da boşluk oluştu. Sonuçta GPU yeterince soğutulamadı ve artifact verdi.

Yani anlayacağın senin kart boşuna aldı o duşu. Yapman gereken sadece yeni macun sürmekti.

Not bu yazdıklarımdan sonra artık kafanı bir yere vuracaksan haber ver sigortacı bir tanıdığım var da önce sigortalattırırız seni (Hemde komple).
  • Tak la tak rahat ol bişeycik olmaz trafolar patlar sadece
  • az önce tam denicektim vazgeçtim dahada zarara girmeyim diye.Bilgisayarcıya götürsem bana güler heralde:

abi ekran kartının üstüne psuyu düşürdüm.

adam kahkağadan boğulurken ardından

abi sonra dayanamadım baktım macun patlamış

adam yere yatar ve eliyle yere vururken

abi suyun altına tuttum bi güzel yıkadım iyi yapmışmıyım abi

ve adam hastanelik olur

yoğun bakımdayken

abi hani yıkamıştım ya, fön makinesiyle 20 dk kuruladım

adam zor nefes alırken

abi biglsiayara taktım anakart yandı abi onuda yıkadım napcam şimdi

ve adam ölür

• quote:

Orjinalden alıntı: esir002

az önce tam denicektim vazgeçtim dahada zarara girmeyim diye.Bilgisayarcıya götürsem bana güler heralde:

abi ekran kartının üstüne psuyu düşürdüm.

adam kahkağadan boğulurken ardından

abi sonra dayanamadım baktım macun patlamış

adam yere yatar ve eliyle yere vururken

abi suyun altına tuttum bi güzel yıkadım iyi yapmışmıyım abi

ve adam hastanelik olur

yoğun bakımdayken

abi hani yıkamıştım ya, fön makinesiyle 20 dk kuruladım

adam zor nefes alırken

abi biglsiayara taktım anakart yandı abi onuda yıkadım napcam şimdi

ve adam ölür

müthiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elessarTT -- 12 Mayıs 2007; 2:05:51 >

• Bende fanlar ses yapmaya başlayınca hepsini söküp yıkıyorum sonra içini gresliyorum sıfır gibi oluyor toz deterjan tavsiyemdir iyi kir çıkarıyor
  • Arkadaşım bir dahaki sefere sülfirik asit falan kullan çok güzel temizliyor. Valla nasıl desem entegre bakır hiç birşey bırakmıyor valla. Plaketi alıyorsun direkt.
  • HERKES ALAY ETMİŞ AMA BENCE ÇALIŞIR BİŞEY DEĞİŞMEZ TABİİ EĞER ESKİ RADEON SERİLERİNDENSE VE SOĞUTUCU FAN YERİNE PASİF SOĞUTUCU VAR İSEE , BU TİPLER CPU VE ANAKART KADAR KOMPLİKE BİR ALET DEĞİLDİR , NEREDEYSE TV KARTI KADAR BİR ŞEY .
  • estimate__

Cevabı verdik ondan sonra da eğleniyoruz işte. Konuyu açan arkadaş zaten bizden önde gidiyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.