Şimdi Ara

Ekran kartını suyun altına tuttum :D (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
2.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anakartına bişi yapacağını hiç sanmıyorum da
    sen boşa yapmışsın çizgiler iniyor idiyse ramlerin gitmiş ekran kartlarının rami hasarlanmış işlemcinn altındahi şeffaf torba değil o thermal macun ve gitmiş falan da olamaz.ç
  • ama canıma tak etti ya. çalışmıyodu bende çıkardım bi güzel temizliyim dedim işte ya sonra işte ekran gelmemeye başladı
  • Yurdum insanı müthiş denemelere tam hız devam ediyor anlaşılan..Ha gayret bi keşifte bulunacaksınız bu gidişle..:)

• Herhangi birşeye, hiçbir şey olmaz. Ama bir iyileşmede bekleme. Yıkamadan önce ne idiyse yine o olacak.
  • torbacık dediğin şey nedir ki kondansatörmü acaba?
  • ütü yapsaydın teşke Ya cesaret edip takarsan bilgisayara haberimiz olsun belki yıkadığın için o ekrandaki cizgiler temizlenmiştir bol su tuttuysan
  • yok o torbacık silikondur ellemeye gelmiyor naparsın uzaktan bakıcan ama mıncıklarsan böle oluyor patlıyor silikonlar

bir de ben şunu denemek istiyorum.sapphire 1950pro var.ve ısınıyor.soğuk tutmak için bayanların epilasyon öncesi kullandıkları soğuk mavi bir torba var içinde kremsi mavi bir madde var.onu soğutup üzerine koysam olur mu?
  • Kuru olduğundan eminsen tak birşey olmaz, ama zamanla oksitlenip 100 de 90 ölecektir suya tuttuğun için. O çizgiler ramden dolayı atitool indirip ramlerin hızını düşürebilirsin belki düzelir.
  • elinle mi yıkadın yoksa çamaşır makinesine mi attın? ayşe teyze de yanında mıydı? reha muhtar bu olay için ne dedi? son olarak milletvekilliği adaylığına başvurdun mu?

ben de günlerden birgün datron modemimle sorun yaşadım. 1 sene sonra ses vermeye başladı. içini açıp sesin nerden geldiğine baktım. düzelmeyince kırdım attım. hem de garantisi olması ve kampanya ile garantisini 2 yıl daha uzatmama rağmen ama şimdi US Robotics 9107 aldım. canavar gibi maşallah

bu arada geçmiş olsun birader

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 11 Mayıs 2007; 22:57:30 >
  • değişik bir deneme olmuş tabi ama bir şey söylemem gerekiyor...
    ben jeoloji mühendisliği okuyorum bazı deneylerde sulu bir şeyi kurutarak çalışmamız gerekiyor bu yüzden labaratuvar da yaklaşık 24 saat hatta 48 saat bile olabilen bir süre de ancak emin olabiliyoruz tam olarak oda nemine eşit olduğuna aman acele etme arkadaşım tam olarak kurumamış olabilir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: hathat06

elinle mi yıkadın yoksa çamaşır makinesine mi attın? ayşe teyze de yanında mıydı? reha muhtar bu olay için ne dedi? son olarak milletvekilliği adaylığına başvurdun mu?

bu konu mizah/eğlence kısmına taşınsın

en iyi ihtimal kart yıkamadan önceki haline döner heralde
  • bütün mesajlardada sırıtmışsınız
  • arkadaşın dediği mantıklı geldi ama power supply üstteki belleklerin üstüne düşmüş olabilir. atitool programını deniycem. normalde böyle bişey yapmazdım ben bunu böyle yıkayamıyacam en iyisi suyun altına tutuyim dedim sabunla birlike bıcıbıcı yaptı yanlız topici bilgi almak için açmıştım komedi topici oldu yarın resmini çekip göndericem ekran kartının. patlayan torbanın miniği var ekran kartının farklı yerlerde ama onlar baya küçük.bende esipiri yapıım.... ekran kartının fanını kaldırınca elime o sıvı geldi ben direk o anki refleksle abov dedim elimi macuna buladım dedim kötü olsada ii espiri açıkçası. ama üzülüyorum biraz ekran kartına yav. keratayı 1 yıl önce almıştım. oyunları hep onunla oynamıştım ahh ahh... o güç kaynağını düsürmiyecektim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M 9 -- 11 Mayıs 2007; 23:35:20 >

• adamdan ses seda yok herald anakartta yandı
  • yok dışarı çıkmıştım ama siz baya kaynaşmışsınız. aranızda benim gibi böyle yıkayan varsa anlatsın bu arada inş kireçlenmez ekran kartı
  • hll sana
  • puhahahahhaa....S

Su soğutma olmuş
  • Ahhh Ahhh Bu Da Bişeymi Bea
    Bende Eski Hatta Çook Eski BiR ekRan KaRtı VaRdı [Mascom MaRka NVidia Vanta 16 MB AGP 4X]
    Sağdan SoLa ORdan ORaya Atıp DuRuyodum. HeR Neyse Bi ARa Odamda Ayağımın ALtında Gezdi DuRdu. banyodan Çıkmıştım DaLgınLığa ELimde JöLe Kutusunu ALmış Gitmişim Odaya Bi Düştü Sekti Sekti Kapağı AçıLdı Tüm Kutu 700GR. KaRtın ÜzeRine Gittim Aynen Arkadaş Gibi Yıkadım Bi GüzeL SonRa tekraR Attım HaLının Üstüne Kendi Kendine KuRudu Ve HaLa ÇaLışıyoR. Yada ÇaLışmıyoR

• dur hele gün doğmadan neler doğar yarın deniycem ekran kartını size son dakka haberi gibi vercem söz. eğer işe yararsa ekran kartı dünyasına bomba gibi düşer ati beni havada kapar her dakka başı gidip bakıyom ben direk kırmam acı çektiririm. bazıları balkonda pc atıyomuş çok saçma geliyo ben öyle hıncımı alamıyorum alırım elime deodarantı anakartın üstüne açakmakla bi güzel yakarım cıtıt cıtıt. sonra içine su dökerim havuz niyetine içinde oyuncak ördek yüzdüdürrürm en son falçatayla anakrtı keserim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M 9 -- 11 Mayıs 2007; 23:53:26 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.