Şimdi Ara

Laptopu ilk açtığımda ekranda oluşan çizikler.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
82
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Laptopumu ilk açtığımda ekranın ortasından aşağı doğru görüntü gelmiyor yada ara ara geliyor. Ancak bu sorun 1-2 dk sonra düzeliyor. Anladığım kadarı ile ekran kartı ısınınca yada işlemci ısınınca düzeliyor. Yada başka sorun. Laptopta 2 adet gpu var. Biri dahili amd gpu diğeri nvidia. konu ile ilgili video çektim onuda ekliyorum. Sanırım donanımsal çünkü pc açılışında daha biosta iken bile bu durum mevcut. Birde laptopu 144hz yineleme hızı ile kullanınca daha çok sorun yaşıyorum. 60 a düşünce daha az oluyor. Destek rica ederim

laptop modelim Asus zephyrus g14 ga401qm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asarburak -- 7 Mayıs 2024; 9:41:15 >

• Garantisi varsa bire bir değişim talep edebilirsin tamir ettirmeni önermem.

• rayli82 kullanıcısına yanıt

garantisi yok maalesef.

• Laptopu tv ye bağladım sorun ekranda gözüküyor. ekran ile anakartı birleştiren kablodan olabilir mi? 3 5 dk sonra düzeliyor.

• Bilgisayarın içini daha önce açtın mı hocam? Kablolara zarar gelmiş olabilir. Açıp bakabilirsin. Muhtemelen ekranla ya da panelle ilgili değil onların bağlantılarıyla ilgilidir öyle bir şeyse.

Yakın zamanda işletim sistemi falan güncellediysen onla ilgili bile olabilir. Bir arkadaşım eski windows sürümüne formatlayınca düzelmişti benzeri bir sorunu. Kablolarla ilgili bir şey göremezsen bi windows 10 yüklemeyi deneyebilirsin.

Driverları da kontrol etmek lazım. Windows update otomatik ediyor galiba artık ama bir bak yine.

Ne kadar zamandır var bu problem? Kendiliğinden mi oluştu öncesinde bir şey oldu mu? Laptop yeni mi? İşletim sistemini kendiniz mi yüklediniz?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.