Şimdi Ara

Laptopu ilk aldığım güne çevirmek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Laptopumu ilk aldığımda ya Windows 8 ya da Windows 8.1 kuruluydu fakat ben laptopa flash bellek aracılığıyla 1'den fazla format attığım için laptopun içindeki "Recovery" olayı çalışmıyor, laptopun markası ve modeli Lenovo G50-70. Yan taraftaki Novo tuşu da bir işe yaramıyor, program aracılığıyla da System Recovery denen olayı yapamıyorum. Laptop artık internette dolaşırken bile takılmaya başladı, format atıyorum ve değişen hiç bir şey yok. Ne yapmam gerekiyor? Lütfen yardımcı olursanız sevinirim.

• Konu güncel.
  • Bende 20 yaşımdaki halime dönmek istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gockmens

Bende 20 yaşımdaki halime dönmek istiyorum

• Konu güncel.

• bulutcanyusuf B kullanıcısına yanıt
    biraz zaman alır ama burda biraz açıklama var,istersen bi oku;

http://forum.donanimhaber.com/m_35658560/tm.htm
  • recovery alanı format atıldığında silinir.
    Lenovo yu arayıp recovery alanı için dvd talebinde bulunabilirsin.
    cihazın garantisi devam ediyorsa kargo ücreti olmadan kurulum dvleri yollanacaktır.
    212 912 01 34 iletişime geçmen yeterli. format atıldığını belirtmemelisiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Laptopu servise götürüp yaşadığın sorunu belirtirsen onlar büyük ihtimal tekrar format atıp(kendi orjinal cdleri ile)sorununu çözeceklerdir.
    Aynısı benim başımada gelmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jormanqund.#

recovery alanı format atıldığında silinir.
    Lenovo yu arayıp recovery alanı için dvd talebinde bulunabilirsin.
    cihazın garantisi devam ediyorsa kargo ücreti olmadan kurulum dvleri yollanacaktır.
    212 912 01 34 iletişime geçmen yeterli. format atıldığını belirtmemelisiniz

Cihazın garantisi bitti yoksa bu konuyu acmazdim bile. Neyse yine de teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeSeRT|Seek

Laptopu servise götürüp yaşadığın sorunu belirtirsen onlar büyük ihtimal tekrar format atıp(kendi orjinal cdleri ile)sorununu çözeceklerdir.
    Aynısı benim başımada gelmişti.

Garanti bittiği için sağlam bir ücret alırlar gibi. Son çare öyle yapacağım artık, eyvallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: yolcu_27

biraz zaman alır ama burda biraz açıklama var,istersen bi oku;

http://forum.donanimhaber.com/m_35658560/tm.htm

Bakıyorum, teşekkürler hocam.

• Anladığım kadarıyla bilgisayarın eski. Eğer bilgisayarının kutusunun içindeki cd leri sakılıyorsan windows sürümün ne ise o isimde bir cd olucak onunla format at eğer kayıpsa uğraşma götür bilgisayarcıya 1 saate format atar ennnnn fazla da 20-30 TL olur. Bence sağlama al git bilgisayarcıya format attır. Kolay gelsin
    Eğer format atmayı biliyorsan bir çözüm daha biliyorum ama sağlama al git bigisayarcıya
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsyncb15

Anladığım kadarıyla bilgisayarın eski. Eğer bilgisayarının kutusunun içindeki cd leri sakılıyorsan windows sürümün ne ise o isimde bir cd olucak onunla format at eğer kayıpsa uğraşma götür bilgisayarcıya 1 saate format atar ennnnn fazla da 20-30 TL olur. Bence sağlama al git bilgisayarcıya format attır. Kolay gelsin
    Eğer format atmayı biliyorsan bir çözüm daha biliyorum ama sağlama al git bigisayarcıya

Bilgisayar değil laptop hocam ama format atmayı biliyorum zaten bu zamana kadar hep ben format attım bilgisayarlarıma fakat format attığım halde sanki hiç bir şey değişmemiş gibi laptop aynı şekilde oluyor. Çözümünü merakla bekliyorum. Şimdiden teşekkürler. :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.