Bildirim
Laptopum kendi kendine kapanıyor.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İşlemci fanını da temizlediniz mi? Birde ramlardan birini çıkarıp, bilgisayarı açın hata verecek mi bir bakın. -
quote:
Orijinalden alıntı: ersand90
İşlemci fanını da temizlediniz mi? Birde ramlardan birini çıkarıp, bilgisayarı açın hata verecek mi bir bakın.
Bilgisayarın ekrana görüntü gelmiyor. Fanı temizledim. RAM siz tek RAM li filan denedim. -
Rami çıkarınca "Dıt" sesi geldi mi? Gelmediyse anakart ile ilgili bir sorun olabilir. -
quote:
Rami çıkarınca "Dıt" sesi geldi mi? Gelmediyse anakart ile ilgili bir sorun olabilir.
Dıt sesini alamıyorum. Tahminim sigortası ile ilgili bir sorun var. Onu çözmem de yardımcı olabilir misiniz? -
Evet muhtemelen anakart ile ilgili bir sorun. Sigorta derken neyi kastettiniz? -
quote:
Evet muhtemelen anakart ile ilgili bir sorun. Sigorta derken neyi kastettiniz?
Güç soketinin orda bir sorun var sanıyorum. Daha önce değişmişti. Yani sigorta dememin sebebi, bir süre sonra ufak bir piyuv diye ses çıkarıyor. Elektrik kesintisi gibi ve kapanıyor. -
Masaustu mu dizustu mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: fth_cft
Masaustu mu dizustu mu?
Dizüstü -
Acer marka mi
Bu mcp chip arizasina benziyor
quote:
Bu mcp chip arizasina benziyor
Dell Inspiron 1546 -
laptopun arka kismino acman gerekiyor.Kuzey koprusu uzerinde ekran karti chip'ini goreceksin sac kurutma makinasi ile o chipe sicak hava tutman gerekiyor 30 saniye tutman yeterli tekrar toplayip dene
quote:
laptopun arka kismino acman gerekiyor.Kuzey koprusu uzerinde ekran karti chip'ini goreceksin sac kurutma makinasi ile o chipe sicak hava tutman gerekiyor 30 saniye tutman yeterli tekrar toplayip dene
Teşekkürler.. -
Calisti mi?
quote:
Calisti mi?
Şuan şehir dışındayım. Deneyince size bilgi vereceğim. İlginiz için teşekkürler. -
Tum tozlari temizlemeye calis bide yorgan yatak ustunde kullanma masa sehpa uzerinde kullan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- ses sekmesi nasıl engellenir
- bilgisayar kasası açılmıyor
- hub bağlantı noktasında güç yüklenmesi
- 192.168.1.1 tp link
- windows tarafından bulunamıyor.ismi doğru yazdığınızdan emin olup yeniden dene hatası
- internet hızlandırıcı
- laptop menteşe tamiri
- silinen dosyaları geri getirme
- telefon neden ısınır
- modem kurulumu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X