Şimdi Ara

Laptopum kendi kendine kapanıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi sorun şu ; makineyi açınca fan biraz hızlı dönüyor. Ekrana görüntü gelmiyor. Sonra duruyor ve 1-2 saniye içinde ufak bi piyuv sesiyle kapanıyor. Sorunu acil çözmem lazım. Makineyi açtım temizledim bağlantılarını kontrol ettim kapattım. Sorun devam ediyor. Yardımcı olabilecek biri var mıdır?

• İşlemci fanını da temizlediniz mi? Birde ramlardan birini çıkarıp, bilgisayarı açın hata verecek mi bir bakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersand90

İşlemci fanını da temizlediniz mi? Birde ramlardan birini çıkarıp, bilgisayarı açın hata verecek mi bir bakın.

Bilgisayarın ekrana görüntü gelmiyor. Fanı temizledim. RAM siz tek RAM li filan denedim.
  • Rami çıkarınca "Dıt" sesi geldi mi? Gelmediyse anakart ile ilgili bir sorun olabilir.
  • quote:

Rami çıkarınca "Dıt" sesi geldi mi? Gelmediyse anakart ile ilgili bir sorun olabilir.

Dıt sesini alamıyorum. Tahminim sigortası ile ilgili bir sorun var. Onu çözmem de yardımcı olabilir misiniz?
  • Evet muhtemelen anakart ile ilgili bir sorun. Sigorta derken neyi kastettiniz?
  • quote:

Evet muhtemelen anakart ile ilgili bir sorun. Sigorta derken neyi kastettiniz?

Güç soketinin orda bir sorun var sanıyorum. Daha önce değişmişti. Yani sigorta dememin sebebi, bir süre sonra ufak bir piyuv diye ses çıkarıyor. Elektrik kesintisi gibi ve kapanıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop kendi kendine reset atıyor
    10 yıl önce açıldı
    Pc kendi kendine kapanıyor !
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Masaustu mu dizustu mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fth_cft

Masaustu mu dizustu mu?

Dizüstü
  • Acer marka mi

• BrainGeR kullanıcısına yanıt
    Bu mcp chip arizasina benziyor

• quote:

Bu mcp chip arizasina benziyor

Dell Inspiron 1546
  • BrainGeR kullanıcısına yanıt
    laptopun arka kismino acman gerekiyor.Kuzey koprusu uzerinde ekran karti chip'ini goreceksin sac kurutma makinasi ile o chipe sicak hava tutman gerekiyor 30 saniye tutman yeterli tekrar toplayip dene

• quote:

laptopun arka kismino acman gerekiyor.Kuzey koprusu uzerinde ekran karti chip'ini goreceksin sac kurutma makinasi ile o chipe sicak hava tutman gerekiyor 30 saniye tutman yeterli tekrar toplayip dene

Teşekkürler..
  • Calisti mi?

• quote:

Calisti mi?

Şuan şehir dışındayım. Deneyince size bilgi vereceğim. İlginiz için teşekkürler.
  • Tum tozlari temizlemeye calis bide yorgan yatak ustunde kullanma masa sehpa uzerinde kullan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.