Şimdi Ara

Laptop kendi kendine reset atıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternette gezinirken bir anda laptop kendi kendine reset attı bunu daha öncede yaptı laptopun ısındığından dolayı sanıyorum ama en fazla 5 saat açık iken bu olay meydana geliyor nasıl düzeltirim?

• Lawliet344 kullanıcısına yanıt
    Cihaz aşırı ısınınca tak diye kendini kapatır reset atmaz hocam. Ancak herhangi bir noktada kısa devre olursa reset atabilir veya yeterli güç sağlanamazsa reset atar.
    Adaptörünüz orjinal mi ? Bataryalı kullanımda bunu yaşıyorsanız bataryayı çıkarıp bikaç gün test edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mocle

Cihaz aşırı ısınınca tak diye kendini kapatır reset atmaz hocam. Ancak herhangi bir noktada kısa devre olursa reset atabilir veya yeterli güç sağlanamazsa reset atar.
    Adaptörünüz orjinal mi ? Bataryalı kullanımda bunu yaşıyorsanız bataryayı çıkarıp bikaç gün test edin.

Hocam adaptör orjinal ve şarja takılı halde oluyor bu olay. Dediğiniz gibi bataryayı takmayıp denicem ama böyle de olmaz ki hocam batarya ile ne alakası var.
  • adwcleanaer indir tarat temilze hepsini sonra bilgisayarını yeniden başlatmak ister evet de bilgisayarını yeniden başlattıktan sonra çok büyük ihtimal sorun çözülür
  • Isınma ile kapanmadan önce tıpkı batarya bitiyormuş gibi dıt dıt ses yapar sonra kapanır. Reset atıyorsa, donuyorsa remler yerinden oynamış olabilir, laptop sabit dururken mi resetleniyor? Eğer durup dururken reset oluyorsa virüs bulaşışta olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lawliet344

İnternette gezinirken bir anda laptop kendi kendine reset attı bunu daha öncede yaptı laptopun ısındığından dolayı sanıyorum ama en fazla 5 saat açık iken bu olay meydana geliyor nasıl düzeltirim?

hocam kapanınca tekrar açılıyor mu kendi kendine
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakdogrul20

quote:

Orijinalden alıntı: Lawliet344

İnternette gezinirken bir anda laptop kendi kendine reset attı bunu daha öncede yaptı laptopun ısındığından dolayı sanıyorum ama en fazla 5 saat açık iken bu olay meydana geliyor nasıl düzeltirim?

hocam kapanınca tekrar açılıyor mu kendi kendine

Evet hocam açılıyor yeniden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wifi Kendi Kendine Kapanıyor.
    8 yıl önce açıldı
    Pc kendi kendine kapanıyor !
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: barissakallioglu

Isınma ile kapanmadan önce tıpkı batarya bitiyormuş gibi dıt dıt ses yapar sonra kapanır. Reset atıyorsa, donuyorsa remler yerinden oynamış olabilir, laptop sabit dururken mi resetleniyor? Eğer durup dururken reset oluyorsa virüs bulaşışta olabilir

Laptop sabitti ve bir anda kapanıp açıldı virüs bulaşmış olacağını sanmıyorum. Ama yinede tarayayım.
  • Harun2525 H kullanıcısına yanıt
    İndirdim şu an temizliyor,çok teşekkür ederim hocam.
  • sorunun düzdimi arkadaşm düzediyse çok sevindim benim yöntemimle mi düzelttin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harun2525

sorunun düzdimi arkadaşm düzediyse çok sevindim benim yöntemimle mi düzelttin

Hocam şu anlık bir sorun görmedim ama her an yine kapancak gibi oluyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.