laptopumun fanını temizlemek için içini açtım herşeyi temizledim fanı taktım ekran ıvır zıvır taktım çalıştırdım ama pc açılıyor ekrana hiçbirşey gelmiyordu windows sesi bile gelmiyor fanlar çalışıyor yani sadece açılmış oluyor.Daha sonra herşeyi söktüm anakart üzerine ram harddisk ve ekranın 1 tane büyük takılcak parçası var bir de 2 tane küçük kablo var ucu yuvarlak onları taktım açtım çalıştı bu sefer herşey geldi.Daha sonra kasayı usbyi falan taktım yine herşeyi topladım tekrardan çalıştırdım ama açılmadı yine.Büyük bir ihtimal ramden kaynaklı bir sorun ancak neden böyle birşey yapabilir 2 tane slot 2 tane de ram var zaten 4 farklı biçimde denedim ancak çalışmadı ?
Daha fazla kurcalamayıp bir servise verin derim.Laptopları açmak deneyiminiz yoksa çok risklidir.Daha fazla kurcalayarak başınıza daha büyük masraflar açabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Kurcalama dostum arkadaşımız haklı laptoplar masa üstü gibi deyillerdir narin hassas bilgisayarlardır bilmiyosan bu işleri hiç açmıcaktın.
daha önceden açtım bi sıkıntı yoktu yani bilmediğim bişey değil ancak teker teker takarak herşeyi sorunu buldum 2 tane usbnin girişinin yapıldığı kablo var onu takınca pc açılmıyor ancak neden böyle bişey yapabilir ki başkası takınca oluyor da ben takınca neden olmuyor ters falan takılan bişey de değil ki