Şimdi Ara

Laptopumdaki Sorunlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar herkese iyi akşamlar. Bilgisayardan hiç anlamam o yüzden bilen birilerinden yardım almak istedim. Bir ay kadar önce yeni bir laptop aldım LENOVO G50-45 80E301SCTX laptop windows10 ve aldığımdan beri bir sürü sorun yaşıyorum.
    1-)Bazen görev çubuğu ortadan kayboluyor.
    2-)Bilgisayarı açtığımda hiçbirşey ekranda olmuyor 1 2 dakika sonra geliyor.
    3-)Wifiye bağlı ama internet çok kötü çekiyor.
    4-)Bazen bir tarayıcıya tıkladığımda açmıyor yeniden başlat demek zorunda kalıyorum öyle açıyor.
    5-)Bir aygıt takıp çıkartmadığım halde takıp çıkartmış gibi ses çıkartıyor.
    6-)Bazen bir windows hizmetine bağlanılamadı diyor internetle bağlantı kesiliyor.
    7-)Ben seafight isimli web tabanlı bir online oyun oynuyorum oyunda çok kasıyor ve görüntü kalitesi çok kötü.
    8-)TeamSpeak kullanıyorum eror veriyor hiçbir ıpye bağlanamıyorum.
    Çok uzun oldu ama gerçekten bıktım şu anda bile usb aygıtı tanınmadı diyerek fareyi okumadı internette dolaşırken bile takılıp duruyor cevap verip aydınlatırsanız sevirim sorunların ne olduğu ve ne yapmam gerektiği konusunda şimdiden teşekkürler.

• Windows 10da fabrika ayarlarına sıfırlanıyor ve format görevi görüyor diye biliyorum. Driverlerı mı yanlış kurdunuz acaba bayağı kötü durunda cihaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 16 Mayıs 2016; 20:52:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vallahi bilmiyorumki cihazy ben aldym kurulumunu yaptylar aldy?ym yerde getirdim ve kullanmaya ba?ladym.
  • Cihazınıza win10 harici bir işletim sistemi kurarsanız problemleriniz yüksek oranda ortadan kalkacaktır

• Çok teşekkür ederim şimdi ben servise götürecektim laptopu götürmeyip windows 8e geçeyim o zaman.

• G50-45 notebooka ssd takmadığınız sürece verim almanız olanaksız....
  • Ssd ne demek oluyor kusura bakmayın anlamamda bilgisayardan teşekkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop donma kitlenme sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: aix8

Ssd ne demek oluyor kusura bakmayın anlamamda bilgisayardan teşekkür ederim.

Solid State Disk diye aratın google da. Bütçenize göre satın alabilirsiniz.
  • Teşekkürler peki bilgisayarı hızlandırırmı ssd

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.