Şimdi Ara

laptopumun shift ve ü tuşu basılı takılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta söylediğim gibi ara sıra o tuşu kullanmasam bile tuş kendi kendine basılı kalıyor.Sorun ne olabilir acaba?Daha önce klavyemdeki bir sorun için servise vermiştim orada mı bir şeyi yanlış yapmışlardır sizce yoksa virüs veya yazılılmsal bir hata mıdır.Anakartta sorun ya da?Klavyemin anakartına bağlanan kabloları için servise vermiştim o çözüldü ama şimdi de bu çıktı?Katil edecek bu bilgisayar beni birgün ya :D

• klavyenın veri yolları karbon drençten oluşur...sıvı teması vs .olması sonucu bu tür problemler oluşturur...klavyenın test edılmesini öneririm ...marka ve model verırsen stoklarımda test etmek için klavye varmı kontrol ederım...arıza tespiti ücretsızdır...sıfır klavye 30 35$ cıvarıdır.
  • Öncelikle yardımınız için çok teşekkürler.Samsung R510 marka laptopum.klavyenin diğer tuşları iyi çalışıyor.sadece ü ve shift sorunlu dediğim gibi(sağ taraftaki shift).bir sorunum daha vardı.ona da yardımcı olursanız sevinirim.hoparlörümden de ses gelmiyor.kulaklık takınca geliyor.yeni bir hoparlör bulunur mu acaba ya da tamiri mümkün müdür?Ben Ankara'da oturuyorum bu arada.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.