Şimdi Ara

Laptopun Fanından artık daha çok ses geliyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eskiden böyle değildi neden olabilir acaba. 3sene oldu alalı acaba tozlanma falan mı olmuştur? Bu konu hakkında hiç bilgim yok. Dh de ve diğer forumlarda falan araştırdım hep masaüstü için çözümler var laptop için bulamadım.

• 3 senedir hiç temizlemediysen ses gelmesi normal.Laptopun arka kapağını açıp elektrikli süpürgeyle fanları temizlersen hiçbir sorun kalmaz.Ben ayda en az 1 kez temizliyorum bu şekilde.
  • hocam aç içini üfle çek kesilir büyük ihtimal eğer ben sökemem diyorsan havayı dışarı atan fana kuvvetlice üfle faydası olacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByMuRaT25

hocam aç içini üfle çek kesilir büyük ihtimal eğer ben sökemem diyorsan havayı dışarı atan fana kuvvetlice üfle faydası olacaktır

Bi bilgisayarcıya götürüp söktürecem sanırım. Riske girmeye gerek yok. Temizlendikten sonra ses kesilir değil mi?

Mesela normalde hep çalışmazdı bu aralar sürekli çalışıyor. Acaba çok toz olduğu için soğutamıyor o yüzden mi hep çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: india_ipekyolu

quote:

Orijinalden alıntı: ByMuRaT25

hocam aç içini üfle çek kesilir büyük ihtimal eğer ben sökemem diyorsan havayı dışarı atan fana kuvvetlice üfle faydası olacaktır

Bi bilgisayarcıya götürüp söktürecem sanırım. Riske girmeye gerek yok. Temizlendikten sonra ses kesilir değil mi?

Mesela normalde hep çalışmazdı bu aralar sürekli çalışıyor. Acaba çok toz olduğu için soğutamıyor o yüzden mi hep çalışıyor.

hocam illaki ses azalacaktır 3 senedir temizlenmiyomuş şimdi onun içi tozdur hep
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.