Şimdi Ara

LAPTOPUN SETUP INA NASIL GİRİLİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR COMPAQ MARKA LAPTOPUM VAR P2 333 MHZ İSLEMCİLİ BİLGİSAYARA XP YUKLEDİM SİMDİ HİC ACILMIYO NE YAPABİLİRİM YARDIM EDEBİLECEK KİMSE VARSA SİMDİDEN TESEKURLER

• ilk olarak boot lu bir windows cd si bulup makineyi bu cd ile boot ettirdikten sonra makineye tekrardan windows kurabilirsin.
  • bootable cd ile de acılmıyo xp nin F8 tusuyla guvenli mod secenekleri cıkıyo ama seciyom onlarda acılmıyo baska neler yapabilirim baska bi soru sorcam laptopun bataryasını cıkarsam elektrigini taksam laptop calısır mı
  • WİN98 BAŞLANGIÇ DİSKETİYLE AÇMAYI DENE.
    Olmazsa Servise götür bir baksınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SavageWarrior -- 1 Ekim 2005, 11:12:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SavageWarrior

Servise götür bir baksınlar.

+1
    batarya olayını bende denemiştim ama çalışmamıştı.Batarya takılı olduğunda çalışıyor.Heralde bataryanın olduğu yerde bi swicht gibi bişey vardı bataryasız çalışmaması içindi.Ondan çalışmamış olabilir.
  • laptopu burdan almadım hollandadan getirmistim

Şu laptopların setup'ına nasıl girilir bilen yok mu??? Delete tusu ile girmiyo
  • arkadaşım denetim masasında setup la ilgili bi bölüm olması lazım denetim masasında compaq la ilgili olan herşeyi arastır. burda bulamassanda bilg. acılırken ekranda yazar help için f1 setup için f6 gibi şeyler yazar setupın karsısında ne yazıyo ???
    ona göre o tuşa bas bence??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadasım bi tek compaq yazısı cıkıyo ondan sonra duz bi siyah ekran cıkıyo oyle kalıyo bilgisayar
  • peki pc nin içini acıp bios pilini bulup söktünmü??
    söktükten sonrada pil yuvasındaki artı - eksi yi kısa devre yap ama oke...
  • lap topun pili cıkarılıyo mu cıkıyosa pil yeri nerde
  • quote:

Orjinalden alıntı: azizsari

Arkadasım bi tek compaq yazısı cıkıyo ondan sonra duz bi siyah ekran cıkıyo oyle kalıyo bilgisayar

çoğu makine zaten BIOS tuş kombinasyonunu göstermeden direk olarak markası yazan ekrana geçiyor.

alt+f2
    ctrl+alt+del
    ctrl+alt+s
    ctrl+alt+f2
    sadece F2
    sadece DEL

tuşlarını ayrı ayrı dene BIOS a girmek için. Pil le filan uğraşma
  • f10 du galiba, f tuşlarının hepsini dene, pili de çıkartmakla uğraşma, ben çok uğraştım olmuo
  • HİC BİRİ OLMUYO ARKADASLAR BASKA NE YAPABİLİRİM
  • SU LAPTOPUN PİLİ NERDE VE NASIL CIKARILIYO ARKADASLAR?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azizsari -- 2 Ekim 2005, 13:46:22 >
  • hiç uğraşma yapamazsın, bi de elinde kalır ona göre, ayrıca açiim derken başka yerleri de bozarsın, bi bilgisayarcıya götür, öle hallet
  • F2 tuşunu denedin mi ? benim zımbırtıda öle de ..
  • yok ya f2 falan hic biri kar etmiyo en iyisi servise goturmek galiba yardımlarınız icin hepinize tesekkurler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.