Benım laptopta hard dısk okuma hatası verıyor Ctrl-alt-del yazıyor
Sorun hard dıskte degıl bılgısayarda hard dıskı goruyor ama okuma hatası verıyor Hard dıskı baska bılgısayara takınca goruyor 100 tl masraf cıkardılar ama dıger tum parcaları calısıyor Suan ıdareten kullanmak ıstıyorum
Acaba bu dusunduklerımden bırını yapabılırımıyım 1)Windowsu cd ye yukleyıp bilgisayarı kullanmak 2)Windowsu harıcı hdd ye yukleyıp calıstırmak (yanı normal hdd gıbı kullanmak ama usb den) Yani bunları yapabılmemın mutlaka bır yolu vardır degılmı
1. secenekte windowsu cdye kurucam sonra biosta cdyı baslangıc olarak gosterıp wındowsa gırıcem bırsey ındırmeden veya acmadan kullanmıs olucam
2.secenektede windowsu harıcı hdd ye kurucam bıosta flash dıskı baslangıc gosterıcem wındowsa gırebılırmıyım oylece hem verı ındırebılır ve sılebılırım
Sizce bunları yapabılmemın bır yolu varmı yardım edersenız sevinirim.
Cdden çalışan işletim sistemlerini kullanabilirsiniz, hem windows versiyonları hemde linux versiyonları kolaylıkla bulunabilir, birde harddiski okutabildiğiniz bir yerde hdtune programı ile smart bilgilerine ulaşıp ss alıp buraya koyarsanız hdd durumu hakkındada birşeyler söyleyebilirim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme