torsiyon ,v kayışı ,direksiyon toz körükleri -bunun için direksiyon pompası rot mot heryer sökülüyor- benzin pompası , sağ sol arka fren merkezi değişime 12bin işçilik verdim. bizim emeğimiz hariç herkesin emeği kıymetli. |
Lastiğe çivi girmiş tamir ücreti normal mi? (2. sayfa)
-
-
hepsi haramzade zaten. parayı bulup kumara uyuşturucuya sarıyorlar . sonra da borç içinde berduş geziyorlar.
-
Hepsi için 500 lira adil olurdu. Yıllar önceki dolar/TL kurunun yükselişi + reel enflasyonu ekleyerek kabaca hesapladım. Ama denetim mekanizması olmayan liberal bir piyasa olduğu için saplayan saplayana.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 23 Kasım 2024; 19:14:51 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bundan 4-6 ay önce çivi nedeniyle patlayan lastiğin yamasına 200₺ ödemiştim. Git-gel değişim ve zaman farkını göz önüne alarak max 500₺ derdim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gelmiş ve stepne değiştirmiş, üstüne lastik tamir etmiş. O yüzden almış o parayı.
Normal şartlarda lastik patlaığını içten yama ile 250-300TL'ye yapıyorlar.
Fitil de 150-200TL
Hoş kaos şehri İstanbul'da her şey x3
-
Havası tamamen inmiş janta oturmuş lastikle hareket etmen muhtemelen yanakta hasar oluşturmuştur. Lastikcinin gelip stepneyi takması lastiği tamir etmesi sonucu ekstra ücret istemesi normal ama 1300 tl baya abartılı olmuş. Stepnen var idiyse değiştirip atacaktın bagaja lastikciye gidip yama yaptırıp tekrar taktırsaydın muhtemelen 200 tl ye hallederdin.
Daha dün yaptırdım aynı işlemi sağ arka lastiğe vida batmış 1 haftada 3 kez hava basarak idare ettim, 9 psi a düşmüştü... Lastikciye gittim lastiği söktü, vidayı çıkardı, içten traşlayıp temizledi, özel mavi yapışkan sürdü yamayı yaptı işlemi bitirdi borcum nedir dedim 200 versen yeter dedi verdim gitti...
Siz siz olun lastiği bile sökmeden yapılan fitille çivi/vida deliği kapattırmayın, uzun vadeli olmaz bi daha gidersiniz lastikciye...
-
Ülkede ahlaksızlık diz boyu.
-
Bu gibi durumlar için bir lastik köpük bulundurun araçta.Sıkar benzin istasyonuna kadar gider hava basar oradanda ilk lastikçide söktürüp tamir ettirirsiniz.Geçmiş olsun.Çok fazla almış bu arada.
-
1 lastikte çivi vardı (arka) içten yama yapıldı. Ön arka yerlerini değiştirdim + balans yaptırdım tüm lastiklere 800 Ödedim çıktım... Temiz iş oldu.
İstanbul / Beykoz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baba Naber -- 26 Kasım 2024; 15:57:28 > -
Ülkece fiyat algımız yerle bir kime göre ucuz kime göre pahalı. Hiç başıma gelmedi lastik patlaması ama kaskonuzun ücretsiz çekici hizmeti varsa yolda kaldım diyip aracı lastikçiye kadar çektirmek daha mantıklı gibi. Trükiyede esnaf dükkandan yan binaya gitse bile fahiş servis ücreti istiyor.
-
Ülkemizde herkes kafasına göre fiyat belirliyor.Tabiri caizse yakaladığımı öperim mantığı.
Fiyat istikrarı yok ve dahada önemlisi denetleme yok.
Bende bir kaç ay önce lastiğimin birinin indiğini görünce 100 M civarı ötede ki lastikciye gittim o halde.Ustam dedim çok uzaktan gelmedim ama bu halde otomobili sürdük ve zararı olmaz mı dedim.Yeni çıkan iyi markalarda kolay kolay sorun olmaz dedi.Baktı ve çivi girmiş dedi.Kısa zamanda söktü ve onarım yaptı.Borcum ne dedim ustam oda bana 250 yeter dedi.Bende 3 tane yüzlük verdim.Bu senim hakkın dedim.
Sizden bencede çok para istemişler.
-
O köpüğü temizleyip tamir yapmak biraz sıkıntılı oluyor diye biliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Genç arkadaş önümde yaptı tüm işlemi.Köpüğü temizlemedede hiçbir sıkıntılı durum olmadı.Mantar yama ile tamir edip balansını yapıp araca taktı.15 dak gibi bir süre aldı işlem.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X