Şimdi Ara

Lastiğe çivi saplanırsa? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
1
Favori
50.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 7 senede ne lastikler geldi geçti üzerinden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çivi batan lastik için değil ama 140TL için geçmiş olsun. 4Lastik beraber yıpranmalı ve beraber değişmeli bildiğim kadarıyla. Bence eski lastiğini 10 liraya tamir ettirip tekrar onu takman sıfır lastiğini de yedek lastik olrak kullanman daha mantıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: legend1982

hergün sanayideyim. geçen kışlıkları sökütürüp yazılıkları taktırdım. kışlıkların üstünde 2 3 tane vida çıktı. ilginç taktırdıktan sonra hiç havada basmadım,
    yama gibi oturmuş oruya :)

Bu tip durumlarda tamir iyi değil midir? O vidaların yüksek hızlarda fırlama ihtimali var diye düşünüyorum. Bazı arkadaşlar öyle kullanıyormuşta.

• 10 liralık tamir kitleri var bu tip delikler için. Uygulamasıda çok basit. Sorunsuz onarıp kullanabilirdiniz.
  • Valla biraz öyle olmuş gençler. 7 yılda lastik teknolojisi bile değişmiştir hakikaten. Neyse, geçende gittim söktürdüm lastiği. Bir de baktım adam benim lastiği jantından çıkardı attı içinde iç lastik yok :) düşün artık ne kadar geride kalmışım :) Adam 5 dakikada yamadı attı. 10 lira aldı.
  • Ne adamlar var ya Civi batti diye yeni lastik aliyorlar

• Gecen de aracimi evin onunden yola cikardim az gittim baktim cat cat ses geliyor, inip kontrol ettigimde gordum ki bir tane vida yanlamasina on sag lastige saplanmis. Tamir icin lastikciye gittigimde, usta vidayi eliylr kolay bir sekilde cikartti, dise saplanmis dedi ve kopuk sıktı oraya . Bakti ki hava kacagi yok. Tamirlik bir durumu yok dedi. Heralde bir sey olmaz degil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonNn_ -- 25 Nisan 2014; 13:47:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonNn_

Gecen de aracimi evin onunden yola cikardim az gittim baktim cat cat ses geliyor, inip kontrol ettigimde gordum ki bir tane vida yanlamasina on sag lastige saplanmis. Tamir icin lastikciye gittigimde, usta vidayi eliylr kolay bir sekilde cikartti, dise saplanmis dedi ve kopuk sıktı oraya . Bakti ki hava kacagi yok. Tamirlik bir durumu yok dedi. Heralde bir sey olmaz degil mi ?

Yok bisey olmaz usta. Gecende benim ayni oldu. Vida girmis tekere. Hic cikarmadan gittim adam soktu bakti hava kacagi yok. Havalari kontrol etti tamamdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

quote:

Orijinalden alıntı: SonNn_

Gecen de aracimi evin onunden yola cikardim az gittim baktim cat cat ses geliyor, inip kontrol ettigimde gordum ki bir tane vida yanlamasina on sag lastige saplanmis. Tamir icin lastikciye gittigimde, usta vidayi eliylr kolay bir sekilde cikartti, dise saplanmis dedi ve kopuk sıktı oraya . Bakti ki hava kacagi yok. Tamirlik bir durumu yok dedi. Heralde bir sey olmaz degil mi ?

Yok bisey olmaz usta. Gecende benim ayni oldu. Vida girmis tekere. Hic cikarmadan gittim adam soktu bakti hava kacagi yok. Havalari kontrol etti tamamdir.

Ayni sekilde ben de kontrol ettim inme yok. saol hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker67

7 senede ne lastikler geldi geçti üzerinden

Abi senin eski konuları mağaradan çıkarmak trend oldu bu aralar
  • gralcan kullanıcısına yanıt
    Haha ha ama öyle bir konuyu çıkartmışlar ki okuyunca ben bile kızdım kendime, çivi için lastik mi alınır yahu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker67

Haha ha ama öyle bir konuyu çıkartmışlar ki okuyunca ben bile kızdım kendime, çivi için lastik mi alınır yahu

• aylar önce bi ses cıt cıt yapıyordu inip tekerleri kontrol ettim lastik dişerinde bikaç küçük taş girmiş onlar yapıyor sandım
    bi süre içinde de ses falan da kalmamıştı konuyu okuyunca gidip lastikleri iyice bi kontrol edeyim dedim
    ve sanırım aylardır arka lastiğimde vidayla geziyormuşum
    şimdiye kadar hiç bi inme falan olmadı dursamı yoksa çıkarttırsam mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: isok

aylar önce bi ses cıt cıt yapıyordu inip tekerleri kontrol ettim lastik dişerinde bikaç küçük taş girmiş onlar yapıyor sandım
    bi süre içinde de ses falan da kalmamıştı konuyu okuyunca gidip lastikleri iyice bi kontrol edeyim dedim
    ve sanırım aylardır arka lastiğimde vidayla geziyormuşum
    şimdiye kadar hiç bi inme falan olmadı dursamı yoksa çıkarttırsam mı?

lastikçiye kadar gidin. vidayı çıkarttırıp, lastiği tamir ettirin. yüksek hızlara çıkınca vida yerinden çıkabilir.

• Adamı az daha linç edeceklermiş yeni alstik aldı diye
  • birşey olmuyor,herkes senin gibi yeni lastik alsa lastikçilerin cirosu 2 ye katlanırdı,yeni lastiğe 10 luk kalın çivi saplanmıştı tamir ettirdik ömrü bitene kadar sıkıntı çıkarmadı
  • Geçenlerde çivi batmış lastik inmiş, şişirdim 2 hafta hiç havası inmedi , sonra inmeye başladı tekrar götürdüm lastikçiye çiviyi çıkardı ve onardı 10 lira verdim. Yenisini almaya kalksak 500 lira para verecez her çiviye 500 lira lastik alsak evin yolunu şaşırırırz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mumenu

Adamı az daha linç edeceklermiş yeni alstik aldı diye

Buna benzer bir mesaj yaziyordum bunu farkettim

• Aksam üstü iftara yakın diye usta fitil uyguladı.
    Yani aceleye geldi.
    Bundan sonra ne yapmalı, tecrübe eden varsa yanıt rica ediyorum.
    Bir de aynı lastiğe 1 ay içinde 2 defa çivi ve metal parça girmesi garip geldi.

• Su an maalesef resim ekleyemiyorum. Sonra tekrar deneyeceğim.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.