Şimdi Ara

LASTİĞİM NASIL?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • UZUN SÜREN ARAŞTIRMALARIM SONUNDA FİYAT PERFORMANS VE GÖRÜNTÜ AÇISINDAN ARADIĞIM LASTİĞİ BULDUM FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM. EBAT 205/55/16 MODEL K102 HANKOOK 91V 2004 GOLF PASİFİC'E TAKACAĞIM SİZCE NASIL OLUR?BU TARZ V DESEN LASTİKLER İÇİN ÇOK GÜRÜLTÜLÜ DİYORLAR(SONUÇTA SIFIR ASFALTTA KULLANILMAYACAK PEK) AMA GÖRÜNTÜ VE PERFORMANS HARİKA BENCE SİZ NE DERSİNİZ ARKADAŞLAR?

• hayırlı olsun.

hocam hazır kış geldi ne yapmayı düşünüyorsun bu lastikle karda pek işe yaramaz.
  • jantında eskisin.
  • ya ben toyo proxes takmıştım 2 sene önce bu desene benzer deseni var yani V şeklinde.

buarada aracım bora comfortline 205/55/16.

görüntü olarak çok iyidir ama bu tip lastikler gürültü yapıyo bu bir gercek. benim lastikeler hatta bazen baya rahatsız edici oluyo özellikle frene bastığında fazlalaşıyo ses. birde bir müddet sonra performans kaybı oldu yani beni pek memnun etmedi 1 yıl kullanımdan sonra. ilk sene gayet iyiydi ama sonrası hiçde iyi olmadı. fren mesafesi uzadı. frene basıyorum araba kayıyoda kayıyo meğersem lastiklerdenmiş şimdi kışlıklar var çok süper tutuyo frenler. şuan ise lastikler bitmiş durumda toplam 54bin km yol yaptım bu lastiklerle. şimdi kışlıkları taktırdım yaza yeni lastik alacam ama V desen almayı düşünmüyorum. normal başka desen alacam.
  • lastiğin çok guzel..AŞIGIM LASİTİGİNE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evolution100 -- 2 Aralık 2006; 4:29:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.