Şimdi Ara

Lastikten kaldırım boyası nasıl çıkar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
5.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arabam park halindeyken kaldırımı boyayan belediye sağolsun lastiklerin birazını da güzelce sarıya boyamış. Hatta bir damla da kapıya gelmiş. Lastiğe, arabaya zarar vermeden nasıl çıkartabilirim bunları? Lastiğin yan kısmı olduğu için sürtünerek geçeceğini pek sanmıyorum.

• kaportayı silgi ile silerek bir denenebilir , lastiğede tiner felan dökebilirsin .
  • Tinerle çıkarmı ? ama öylede lastiği eritir.
  • tiner zaten lastik bidonda olmuyor mu, bidonu eritmeyen malzeme lastiği nasıl eritecek :)
  • Tiner zarar vermezse hangi çeşit tiner kullanmalıyım? Kapıdaki boyaya tiner olmaz heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reactive

Tiner zarar vermezse hangi çeşit tiner kullanmalıyım? Kapıdaki boyaya tiner olmaz heralde

kapıdakine olmaz , ama şu hırdavatçılarda satılan tinerler işini görür.
  • Nasıl bir iş bu anlamadım ya, adam acımadan boyamış lastiği. Şikayet etsen ilgilenmezler bile.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reactive

Tiner zarar vermezse hangi çeşit tiner kullanmalıyım? Kapıdaki boyaya tiner olmaz heralde

kapıya sakın deneme, boyayı sonsuzluğa uğurlarsın

lastikler için olabilir ama yine iyice araştır derim
  • Lastikleri tinerle silip çıkmazsa ince zımpara ile temizleyebilirsin.
  • Tinerle temizleyebilirsin korkamana gerek yok ama selülozik tiner olmasın sakın. sentetik tiner kullanacaksın. ben aracımın kaportasındaki bazı lekeleri sentetik tinerle temizliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.