Bildirim
Lastikten kaldırım boyası nasıl çıkar?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
kaportayı silgi ile silerek bir denenebilir , lastiğede tiner felan dökebilirsin . -
Tinerle çıkarmı ? ama öylede lastiği eritir. -
tiner zaten lastik bidonda olmuyor mu, bidonu eritmeyen malzeme lastiği nasıl eritecek :) -
Tiner zarar vermezse hangi çeşit tiner kullanmalıyım? Kapıdaki boyaya tiner olmaz heralde -
quote:
Orijinalden alıntı: Reactive
Tiner zarar vermezse hangi çeşit tiner kullanmalıyım? Kapıdaki boyaya tiner olmaz heralde
kapıdakine olmaz , ama şu hırdavatçılarda satılan tinerler işini görür. -
Nasıl bir iş bu anlamadım ya, adam acımadan boyamış lastiği. Şikayet etsen ilgilenmezler bile. -
quote:
Orijinalden alıntı: Reactive
Tiner zarar vermezse hangi çeşit tiner kullanmalıyım? Kapıdaki boyaya tiner olmaz heralde
kapıya sakın deneme, boyayı sonsuzluğa uğurlarsın
lastikler için olabilir ama yine iyice araştır derim -
Lastikleri tinerle silip çıkmazsa ince zımpara ile temizleyebilirsin. -
Tinerle temizleyebilirsin korkamana gerek yok ama selülozik tiner olmasın sakın. sentetik tiner kullanacaksın. ben aracımın kaportasındaki bazı lekeleri sentetik tinerle temizliyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X