Bildirim
lastiğimde böyle bir yara var
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
uzun yol yolculuğu sırasında ufak bir kaza yapmıştım. aynı şekilde parça koptu gitti lastikten. benimki yanak kısmındaydı. üzerine 1 sene daha kullandım o şekilde birşey olmadı ama ne olur ne olmaz lastik bu şakaya gelmez. değiştirebiliyorsanız değiştirin yola çıkmadan. -
Hocam sağolun yorumunuz için kesinin alt kısmında ki parça beni düşündürdü dayson ile sabitleyince öbür kesi çok derin değil şuan her yer curcuna değiştirmem de zor olur :/quote:
Orijinalden alıntı: Guest-0FD1540C7
uzun yol yolculuğu sırasında ufak bir kaza yapmıştım. aynı şekilde parça koptu gitti lastikten. benimki yanak kısmındaydı. üzerine 1 sene daha kullandım o şekilde birşey olmadı ama ne olur ne olmaz lastik bu şakaya gelmez. değiştirebiliyorsanız değiştirin yola çıkmadan. -
Başka yorumu olan yok mu? -
Mıcırlı yolda sıcakta dağılır büyür Bi benzeri römork lastiğinde başımıza geldi önemsemedik 100 km yol yaptıktan sonra lastik peynir gibi dağıldı ama standart asfaltta bişey olmaz gibime geliyor -
uzun yolda mola verince 2017 focus un ön cam fitilinin sert bir cisim çarpması sonucu soyulduğunu farkedebildim kaportada iz yoktuquote:
Orijinalden alıntı: Guest-0FD1540C7
Sıkıntı olmaz gibi duruyor ama tam anlaşılmıyor. Yola çıkmadan lastikçiye uğrayın mutlaka bir sorun. Gözle görmek farklı olur -
Focus 2015 değil miydi yavvÜstad konu arabanın lastiği sen cam fitilinden bahsediyon yine trollüyon hepimiziquote:
Orijinalden alıntı: CeyKalDa
uzun yolda mola verince 2017 focus un ön cam fitilinin sert bir cisim çarpması sonucu soyulduğunu farkedebildim kaportada iz yoktu
Alıntıları Göster
-
İnce çizgi halindeki kesi lastiğin deseni mi, yoksa boydan boya yarılmış mı?
Gölgeden öyle gözükmüş tamam.
Lastiğin üretim tarihi nedir?
Bayat bi lastik değilse sıkıntı olmaz gibi duruyor lakin kimse kesin bişey diyemez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alisilin07 -- 31 Mayıs 2019; 15:58:50 > -
Pek sıkıntı olacağını düşünmüyorum hocam ama yinede 90'nı geçme derim değiştirene kadar -
Flaşlı çekilmiş, gölge o hocam.quote:
Orijinalden alıntı: Alisilin07
İnce çizgi halindeki kesi lastiğin deseni mi, yoksa boydan boya yarılmış mı?
Gölgeden öyle gözükmüş tamam.
Lastiğin üretim tarihi nedir?
Bayat bi lastik değilse sıkıntı olmaz gibi duruyor lakin kimse kesin bişey diyemez.
Bana bir şey olmaz gibi geliyor. Diş kopmuş sadece, lastik sırtı sağlam gibi. -
150 ile giderken birden boooom
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X