Şimdi Ara

Lastik Alınmıştır. (Michelin Energy Saver Plus) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
11.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: electro_g

yokohama nın modeli hangisi?

AC02 veya diğer adı C.Drive2 ise kesinlikle tek tercihim olurdu ...

Yokohama 175/65 R 14 82T AE01 Lastik. Diğer modellerini hiç sormadım ama sorarım yalnız bu lastikte çok büyük indirim görmedim internet fiyatı ile aynı diğer lastiklerde çok büyük indirimler mevcut bayilerde.
  • Bence 195 tabandan aşağı takmayın. Sonuçta Kangoo C sınıfı tipinde bir araç, her ne kadar Hafif Ticari olsa da. 175 taban çok zayıf ve ince bence. Yine de siz bilirsiniz. O araçların yol tutuşu da biraz zayıf olduğu için az geniş lastik takmak daha faydalı olacaktır.
  • Hemşo...Birinci tercihim LASSA ikinci tercihim PETLAS olur...Dene gör..Sivasta var.. Bunları istemem diyorsan üçüncü tercih Good Year...Akıl veren çok , para veren yok..Ona göre seç....Kolay gelsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Bence 195 tabandan aşağı takmayın. Sonuçta Kangoo C sınıfı tipinde bir araç, her ne kadar Hafif Ticari olsa da. 175 taban çok zayıf ve ince bence. Yine de siz bilirsiniz. O araçların yol tutuşu da biraz zayıf olduğu için az geniş lastik takmak daha faydalı olacaktır.

Hocam bende aslında tabanı büyütmek istedim ama bunun dezavantajları var dediler bu yüzden vazgeçtim üzerinde ki lastiklerden almaya karar verdim 175/65 R14. Görüşünüze katılıyorum haklısınız aracı ben kullandığım için özellikle uzun yolda yol tutuşu çok belirgin bir şekilde ortaya çıkıyor. Ama aracın standartlarını zorlamakta istemiyorum. Yoksa sizin dediğiniz çok mantıklı bir açıklama binek otomobil olsaydı mutlak tabanı geniş lastik tercih ederdim. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Hemşo...Birinci tercihim LASSA ikinci tercihim PETLAS olur...Dene gör..Sivasta var.. Bunları istemem diyorsan üçüncü tercih Good Year...Akıl veren çok , para veren yok..Ona göre seç....Kolay gelsin..

Hocam sabah gittiğimde önceden lastik satışı yapan sonradan otomotiv yağ vb. gibi işe başlayan bir tanıdık bana Michelin önerdi ilk olarak ardından Lassa en son Goodyear dedi. Onun iki dükkan yan tarafında ki Petlas bayisine gittik sahibimi bilmiyorum Petlası boşver Michelin bak dedi tabi bunu ondan duymak biraz şaşırttı beni. En son söylediğiniz söze de katılıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nazarnet58

Bugün sabah lastik için aldığım son fiyatlar.
    Fiyat düşmesinden başka 4 al 3 öde gibi bir kampanyaları yokmuş.

Yokohama 175/65 R14 Adet Fiyat : 110 TL
    Continental 175/65 R14 ContiEco Contact 3 Adet Fiyat : 125 TL
    Goodyear 175/65 R14 Duragrip Adet Fiyat : 120 TL
    Lassa 175/65 R14 Atracta Adet Fiyat : 125 TL
    Michelin Energ Saver Plus 175/65 R14 : 125 TL

Ne dersiniz?

mişlenın fıyatı çok ıyı geldı bana

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • PEtlas pt 515 suanda kullaniyorum cok memnunum

Yada en iyisi michelin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bu aralar lastik yenileme niyetindeyim. Continental Premium contact 5 i bulursam alma düşüncesindeyim. Güzel kampanya yapan başka markalara da göz atabilirim aslında.

Bir de A desen adam Byi öneriyor. B desen başkası Cyi öneriyor. Ordan oraya ordan oraya atlıyorsun sürekli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980
    mişlenın fıyatı çok ıyı geldı bana

Evet bende duyunca biraz şaşırdım neden bu kadar ucuz diye sordum kampanya yapmışlar daha doğrusu burada bütün lastikçilerde kampanya var sayılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

PEtlas pt 515 suanda kullaniyorum cok memnunum

Yada en iyisi michelin

Hocam Petlası öven de çok alma diyende bu yüzden şuan kampanya varken güzel bir lastik almayı düşünüyorum. Michelin aslında güzel hoşuma gidiyor ama tek korkum bozuk asfalta gelebilir mi hamuru yumuşak çabuk biter mi gibi sorular var aklımda.
  • Acil Bugün Lastiği Alıyorum.

E artık al hocam ...

üzerinde ihtisas yapmaya gerek yok, en ucuzu ve kaliteli olan yokohamayı al, merak etme hepsinde servis hikaye, en ufak sorunda bi daha yüzüne bakmazlar, herşey malı satıncaya kadar ...
  • Bence kışı bekleyin. Bilgidiğin gibi artık kışlık lastikler zorunlu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nazarnet58

quote:

Orijinalden alıntı: caglarcb

Şu lastiği de düşünebilirsiniz. Ebatlarınız bence 185/60/14 olmalı.

Bu lastik ebatını düşündüm ama aracın sınırlarını zorlamayın dediler. Bu yüzden vazgeçtim bu ebattan.

Bahsi geçen aracın sınırlarını bu ebatla zorlamaz, çapı değişmiyor ha deseydiniz ki 185/60/16 ozaman tamam eyvallah. Yakıt tüketimi bi nebze artabilir lakin, yol tutuş hissedilir derecede artar. Karar sizin, büyütmeye de gerek yok bence.

•  Lastik Alınmıştır. (Michelin Energy Saver Plus)

Michelin Energy Saver Plus modelini aldım tanesi 125 TL'ye geldi 2 adet aldım. Bayramdan sonra iki adet daha almayı düşünüyorum. Daha doğrusu amacım Bridgestone B330 Evo almaktı tabi beni kızdırdılar sebebi ise arıyorum bu lastik var mı var diyorlar gidiyorum. Lastik kalmamış stokta var biliyorduk dediler 3 bayide aynısını yapınca sizin sattığınız lastiğin dedim gittim Michelin aldım. Lastiklerden şuan için memnunum ama izlenimlerimi paylaşacağım. Yalnız ön sağ aksta bir sorun var hafif içeri doğru duruyor rot yapan ustaya sordum önden bir şeye sert çarpmış dedi zararı var mı deyince sadece sağa çeker dedi lastiği aşındırmaz merak etme dedi tabi tereddütlerim var onun düzelmesi için sağ aks değişmesi lazımmış. Diğer markalara neden bakmadın falan derseniz o sinirle bayiden çıktım hemen yanında ki Michelin bayisine girdim gıcıklığına oradan aldım inşallah sinirle yanlış bir karar vermemişimdir. Değerli yorumlarınız için herkese teşekkür ederim.

• hadi hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

hadi hayırlı olsun

Teşekkür ederim hocam güzel dileğin için.
  • Sana demıstım o ebatta mıchelın energy saver o ısın kralıdır dıye Dogru tercıh hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • energy saver yagmurda yol tutusu cok zayıf bir lastik... cabuk parcalanıyor.. cabuk eriyor...

şahsi fikrim 4 oluktan aşağı lastik alınmaz ... bendede aynı lastiklerden var bin pişmanım aldıgıma... ama almıssınız artık yapıcak bişey yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delgado

Sana demıstım o ebatta mıchelın energy saver o ısın kralıdır dıye Dogru tercıh hayırlı olsun.

Lastik almaya çıktığım zaman ilk tercihim Bridgestone B33O Evo idi tabi adamlar resmen benle dalga geçti sinirlendim çıktım 2. tercihim Michelin Energy Saver'di iki dükkan yanın da Michelin bayi vardı ondan aldım yalnız yeni modelleri çıkmış sonuna birde + gelmiş plus oluyormuş şuan için memnunum lastiklerden ses yok varsa da ben duymuyorum ama titreme devam ediyor o kötü. Bu arada tavsiyeniz için ve iyi dileğiniz için teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sissil

energy saver yagmurda yol tutusu cok zayıf bir lastik... cabuk parcalanıyor.. cabuk eriyor...

şahsi fikrim 4 oluktan aşağı lastik alınmaz ... bendede aynı lastiklerden var bin pişmanım aldıgıma... ama almıssınız artık yapıcak bişey yok...

Evet böyle bir yazıyı forum da okuduydum tereddütlerim vardı zaten Michelin ikinci tercihimdi ama aşırı almamı isteyen vardı hatta bir lastik bayisi bana git Michelin al dedi aldım artık olan oldu bekleyip göreceğiz lastiklerin durumunu. Eğer dediğiniz gibi bir aşınma olursa Michelin arkaya alırım yine Bridgestone alırım.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.