Aracıma yazlık lastik almam gerekiyor. Piyasa araştırmam sonucunda Barum 165 tl/adet, kormoran 175tl / adet gibi fiyatlar buldum. Michelin Continental 230tl/adet civarında. Almayı düşündüğüm ebatlar 205/55/16 veya 215/55/16. Barum marka için görüşleriniz ile birlikte önerebileceğiniz başka marka da varsa paylaşırsanız sevinirim
Teşekkürler
Petlas.
205/55/16 150 lira
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
barum 2 yil kullandim cok memnun kaldim.Forumdan vw ci bi arkadas vardi b.duzu migrostaki lastikcinin sahibiydi sanirim o da cok iyi derdi baruma parasina gore
Continental contipremiumcontact 5 alındı. Üretim tarihi 1312. 215tl/adet kdv dahil taksitli fiyat. İyi bir lastik aldım sanırım.
Saygılar.
quote:
Orijinalden alıntı: knggizmo
Continental contipremiumcontact 5 alındı. Üretim tarihi 1312. 215tl/adet kdv dahil taksitli fiyat. İyi bir lastik aldım sanırım.
Saygılar.
bende 2 si var çok memnunum kaliteli bir lastiktir continental alman mühendisliğinin eseri.
Araç sürerken çok riske girmem virajda da üstün bişeyler beklemem diyosanız maxxis alın. Çok para harcamayın
olm alın türk malı petlas işte 400 kere yazdık şuraya,ben merceds de kullanıyorum diyorum,yaz kış ayrı ayrı 10 numara lastik,illa 300 liramı çekmesi lazım petlasın a kalite olduğunu göstermesi için
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme