Şimdi Ara

Lastik önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
2.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • predator93 kullanıcısına yanıt
    Yorum için teşekkür ederim sizde aynı lastiği kullanıyormusunuz kullanıyorsanız yol tutuşu ıslak kuru zemin performansı ses ve konfor olarak nasıl

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Continental.
  • Alınacak lastik için değil ama "Alınmayacak" lastik önerisi olarak dunlop sport fm800 derim. Herhalde tüm araba kullanma sürecinde en az memnun olduğum lastik.

(2011 megan hb de sava kullandım 2014 aynı kasa megan hb de dunlop kullanıyorum bu kadar mı fark olur. kendi tecrübeme göre hiç memnun değilim. Amiyane tabirle araba abs manyağı oldu.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi True_Sun -- 27 Nisan 2020; 20:57:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • True_Sun kullanıcısına yanıt
    Yorum için teşekkür ederim önerinizi dikkate alacağım

• Yorum için teşekkür ederim

• Goodyear Efficientgrip Performance kullanmıştım daha önce. Çok yumuşak ve sessiz bir lastikti. Ama çok narin, babam ve kardeşimin ayrı ayrı araçlarında tabanda yarık oluştu. Ben kullanırken de yanağa ince bir diken batmıştı. Bu açılardan ne tavsiye edebilirim ne de etmem...

K.

• korayesque kullanıcısına yanıt
    Yorum için teşekkür ederim aklımda olan bir lastikti ve olumlu olumsuz baya yorum okumuştum bu yorumumuzdan sonra eledim

• talipengür T kullanıcısına yanıt
    Rica ederim

• Falken Ziex ZE310 Ecorun modelini 25 bin km dir kullanıyorum 2. Senesine girdi hiçbir şikayetim yok çok memnunun Turanza Er300 lerden sonra konfor olarak çok iyi geldi. Virajlar da aracımın limitlerini zorlamasını severim yol tutuş benim açımdan baya iyi kopar dediğim yerlerde hiç aldırış göstermedi şaşırttı beni o konuda bu yüzden tavsiye ederim. Islak performansı kurudan daha iyi belirtmek isterim.

• Mustfasari M kullanıcısına yanıt
    Yorum için teşekkür ederim bende baya araştırma yaptım ama çoğu yorum olumsuzdu balans sorunu çok olduğunu ve yarılma olduğunu okudum birde lastiklerin çok taş fırlatıp davlunbaz içine ses yaptığını yazmışlardı birazda şans işi

• talipengür T kullanıcısına yanıt
    Rica ederim ne demek , köy yollarında da kullandım normal yollarda da iş gereği inşaat şantiyelerine de girdim çıktım yarılma falan olmadı hiç sapa sağlam balans sorunu hiç yaşamadım bi takılırken yaptırdım birdaha hiç ama taşı seviyor taş çok giriyor aralarına 😂 onun harici bir sorun yok şans işi de olabilir ben denemek için ilk defa kullandım falkeni beklentimin üzerinde çıktı F/P olarak en idaller listesinde diyebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: talipengür

Yorum için teşekkür ederim sizde aynı lastiği kullanıyormusunuz kullanıyorsanız yol tutuşu ıslak kuru zemin performansı ses ve konfor olarak nasıl
    kuru zeminde yol tutuşu çok iyi eski lastiklerim goodyear efficientgrip 3 kanallı model her kavşakta biraz zorlayınca arkayı atar ESP devreye girerdi bu lastikte zorlamama rağmen şimdiye kadar esp lambası bile yakmadı. ıslak zeminde çok deneyemedim ama ıslak ve kuru zeminde kısa fren mesafesine sahip model. ventus prime 2 modeline göre dayanıklılık ve ömrü artırıldığını söylüyor hankook firması. yumuşak konforlu ve sessiz bir lastik.

bu teste de bakabilirsiniz.

www.tyrereviews.co.uk
    2019 ACE Summer Tyre Test - Tyre Tests and Reviews @ Tyre Reviews
    https://www.tyrereviews.co.uk/Article/2019-ACE-Summer-Tyre-Test.htm

• predator93 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim ama bu lastiğin 2 çeşitini gördüm 91H ve 94H xl modeli 2 lastik arasında fark varmı acaba

• Hocam aşağıdaki linkteki siteye gir. Burda lastik puanları ve fiyatlar mevcut. Hem kesene göre hem de markaya göre tercih yapabilirsin.

lastik.rezulteo.com.tr
    En iyi lastikleri en iyi fiyatlara bulun
    https://lastik.rezulteo.com.tr/lastik-bul?s=cEmRgBxco205/55+R16+91HgWinter&q=205/55+R16+91H
  • imkan varsa continental yoksa en ucuzunu al devam et..
  • Lastik piyasasında "Michelin ve diğerleri" tabirine inanırım yani michelin in rakibi yok ama taşra yolları çok kullanıyorsanız o zaman good year ve nokian gibi lastikleri tercih edebilirsiniz

• Yorumlarınız için tekrardan hepinize teşekkür ederim arkadaşlar aklımda olan marka ve modeller.
    205/55 R16

Nokian WetProf
    Hankook Ventus Prime 3
    Michelin Primarcy 4
    cec6
    cpc6

Uzun araştırmalarım sonucu ve sizin yorumlarınızdan sonra bu lastikler arasından seçim yapacağım şu anda en ağır basan lastik f/p açısından ve 2019 testlerinin çoğunda 1. olmuş olan Nokian var 350 tl fiyatlarında ve 2. seçeneğim ise cec6 dan yana olabilir bursa'da continental bayide 375 tl ve A+A etiket değeri bu 2 lastik arasında gidip geliyorum genelden ama diğerleride aklımda önümüzdeki ayın 5'den sonra taktırmayı planladığım için daha düşünecek zamanım var biraz daha araştırıp bu 5 lastik arasından birini seçeceğim tekrardan yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talipengür -- 28 Nisan 2020; 18:24:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: talipengür

Yorumlarınız için tekrardan hepinize teşekkür ederim arkadaşlar aklımda olan marka ve modeller.
    205/55 R16

Nokian WetProf
    Hankook Ventus Prime 3
    Michelin Primarcy 4
    cec6
    cpc6

Uzun araştırmalarım sonucu ve sizin yorumlarınızdan sonra bu lastikler arasından seçim yapacağım şu anda en ağır basan lastik f/p açısından ve 2019 testlerinin çoğunda 1. olmuş olan Nokian var 350 tl fiyatlarında ve 2. seçeneğim ise cec6 dan yana olabilir bursa'da continental bayide 375 tl ve A+A etiket değeri bu 2 lastik arasında gidip geliyorum genelden ama diğerleride aklımda önümüzdeki ayın 5'den sonra taktırmayı planladığım için daha düşünecek zamanım var biraz daha araştırıp bu 5 lastik arasından birini seçeceğim tekrardan yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim.
    conti daha mantıklı bana göre kaliteli bir ürün

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.