Şimdi Ara

Lastik önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
2.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamünaleyküm arkadaşlar Megane 2 hb kullanıcısıyım 205/55/r16 ebatlarında yaz Lastiği almayı düşünüyorum kullanıcıların yorumlarını ve tavsiyelerini bekliyorum şimdiden teşekkür ederim

• Falken al derim
  • defiant82 kullanıcısına yanıt
    Yorum için teşekkür ederim falken 310 ecorunu biraz araştırmıştım bir kaç forumda balans sorunu olduğunu ve yanaktan yarılan çok olduğunu okumuştum açıkçası bu okuduklarımdan sonra biraz soğudum siz kullanıyorsanız sizin olumlu olumsuz yorumlarınız nedir
  • F/P ürünü olarak Nokian zLine öneririm. 245/45/18 kullanıyorum aracimda 16 ayda 42 bin oldu lastik sorunsuz yol tutması iyi ıslak zeminde gayet iyi iş çıkarıyor başka alternatif yoksa değerlendirilebilir
  • TheRad67 kullanıcısına yanıt
    Yorum için teşekkür ederim sizin önerinizde aklımda olsun nokian kış lastiklerinin iyi olduğunu biliyorum ama yaz için hiç aklımda olan bir marka değildi
  • Yerli malı alın abi biraz piyasaya destek
  • Lassa driveways gayet iyi
  • K.Kahriman kullanıcısına yanıt
    İyimi
    İnsigniada kullandım
    Eyvahlar olsun ben hayatımda bu kadar sert lastik kullanmadım
    Taş resmen
  • Golf aracima Michelin Primacy 4 aldım şimdilik memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: talipengür

Yorum için teşekkür ederim falken 310 ecorunu biraz araştırmıştım bir kaç forumda balans sorunu olduğunu ve yanaktan yarılan çok olduğunu okumuştum açıkçası bu okuduklarımdan sonra biraz soğudum siz kullanıyorsanız sizin olumlu olumsuz yorumlarınız nedir
    Ben ucuz mal diye önerdim ben michelin primacyv4 ya da conti 6 alcam
  • Öncelikle yerli malı tavsiye eden arkadaşlara teşekkür ediyorum ama lassa petlas olsun okuduğum yorumlarda kimse memnun değil ve zaten fiyatlar yerli malı gibi değil kimi modelleri yabancı lastiklerden pahallı
  • quote:

Orijinalden alıntı: 26king26

Golf aracima Michelin Primacy 4 aldım şimdilik memnunum.
    kaç km kullandınız ıslak yolda ve viraj performansı nasıl ve araca extra olarak konfor artısı var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: defiant82

Ben ucuz mal diye önerdim ben michelin primacyv4 ya da conti 6 alcam

Alıntıları Göster
    evet ucuz ama sonu hüsran olurmu diyede düşünmeden edemiyor insan diğerlerine göre ucuzda olsa belli bir para vereceğiz.
    cec6 benimde aklımda olan bir seçenek bursada continental bayi 2019 üretim 375 tl den takıyor ve lastik değerleri A+A ama okuduğum yorumlarda bazı kullanıcılar memnun değil çabuk eriyor ve kendini salıyor diyenler var işin açıkçası insan okudukça dahada kafası karışıyor.

• Ben continental cpc2 kullanıyorum uzun süredir. Memnunum. O yüzden yine continental düşünüyorum. Benim ölçü 215 55 16. Cpc6 yok bu ölçüde malesef. O yüzden cpc 5 düşünüyorum. Lastiğin kaliteli olması önemli bence.
  • Falkenin 310 modelini bilmiyorum. Lâkin ziex 914 ten memnunum
    2. Takım lastiklerim.
    Özelikle yağmurda çok iyi.
  • BPG2004 kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkür ederim ama siz yazınca birşeyi fark ettim cpc6 cec6 2 ayrı lastikmiş ve coc6 C+A cec6 A+A etiket değerlerine sahip iki lastik arasında fark varmıdır acaba cpc5 de bir ara aklıma yatmadı değil çok araştırmak bazen iyi olmuyor bazı formlarda okuyorum cpc6 üzerinden konuşursak kimisi çok güzel diyor kimisinde artık nasıl bir şansı varsa çok kötülüyor hatalı üretim denk geliyor galiba
  • Alisilin07 kullanıcısına yanıt
    Yorum için teşekkür ederim falken den iyice soğudum okuduğum yorumlar ve şikayetvar üzerinden baktım çoğu kişi şikayetçi ama sizin gibi çok memnun olanlarda var şu anlık aklımdan çıkardım diyebilirim ama lastikleri önümüzdeki ayın 5 den sonra taktırmayı düşünüyorum o zamana kadar vakit var kısmet neye ise artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: talipengür

Yorumunuz için teşekkür ederim ama siz yazınca birşeyi fark ettim cpc6 cec6 2 ayrı lastikmiş ve coc6 C+A cec6 A+A etiket değerlerine sahip iki lastik arasında fark varmıdır acaba cpc5 de bir ara aklıma yatmadı değil çok araştırmak bazen iyi olmuyor bazı formlarda okuyorum cpc6 üzerinden konuşursak kimisi çok güzel diyor kimisinde artık nasıl bir şansı varsa çok kötülüyor hatalı üretim denk geliyor galiba
    Eco contact 6 nın desenlerine bakınca premıum contact 6ya göre yol tutuşu açısından daha zayıf kaldığını tahmin ediyorum. Belki konfor açısından da bi tık zayıf olabilir.
    Eco modeli yakıt konusunda daha iyi sanırım.

Cpc 5 lere yumuşak ve dişleri çabuk bitiyor demişler. Ben de bilemedim :)

Bu ay ben de alacağım ama çok kararsızım. Dediginiz giibi çok araştırmak bazen iyi olmuyor.

• BPG2004 kullanıcısına yanıt
    Benim biraz daha zamanım var önümüzdeki ayın 5 den sonra alacağım biraz daha bakınayım
  • talipengür T kullanıcısına yanıt
    Henüz 1000 km oldu viraj konusunda bir şey diyemem
    Ama konforlu yumuşak bir lastik olduğu kesin.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.