Şimdi Ara

Lastik önerisi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
2.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aracın otopsi r18 99v. 99v yerine 95h takarsak sorun çıkartır mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nephalem N kullanıcısına yanıt
    205 55 R16 tanesi 400 tl

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • etkinus kullanıcısına yanıt
    Sizin yerinize ben gugilde araştırdım. Lastik hızı 240dan 210a düşüyor. Yük ise lastik başına 775kgdan 690a düşüyor. yani sürekli 210ile gitmiyor yada aracın ön veya arka ağırlığı 690*2 olmuyor ise alınabilir, hem daha yumusak oldugu için konfor da artmış olur

• Nuroxy kullanıcısına yanıt
    hocam merhaba ventus prime 3 mi cpc6 mı size göre acaba?
  • Hakan.. kullanıcısına yanıt
    Ben kullanmadım ama yaptığım araştırmalardan sonra benim sıralamam Cpc6-wetproof-Vp3 şeklindeydi. 15 inc Cpc6 olmadığı için wetproof aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuroxy

Ben kullanmadım ama yaptığım araştırmalardan sonra benim sıralamam Cpc6-wetproof-Vp3 şeklindeydi. 15 inc Cpc6 olmadığı için wetproof aldım.
    tesekkur ederım hocam nokıanlar nasıl? kıslıklar daha iyi diyorlar nokıan icin ama
  • Hakan.. kullanıcısına yanıt
    Ben öncesinde Cpc5 kullanıyordum onlara göre daha iyiler şu anda çok memnunum bakalım ömrü ne kadar olacak tek merak ettiğim o.
  • Bende 3008 için aldım. (215-65-17 suv)
    İmzamdaki aracım için de 5 yıllık cp5den geçmeyi düşünüyorum. (195-50-15) 330 lira fiyat aldım. 100 lira yakıt hediye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinTasci -- 10 Mayıs 2020; 17:57:51 >
  • metinTasci M kullanıcısına yanıt
    Hocam yük ve hız endeks özelliği olarak biliyorum onları, fakat üretici 99v seçmiş 18 inç için. Fakat aynı araç için 17 ve 16 da farklı yük ve hız endeksleri var. 99v nin dayanımı fazla olduğu için yüksek çapta bilinçli olarak hesap kitap yapılarak mı 99v demişler, 95h sürüş emniyeti açısından sıkıntı çıkartır mı onu merak ediyorum.
    Bilindik markalarda 99v 1000 liraya yakın, 95h ise 650 ye bulunabilir.

• etkinus kullanıcısına yanıt
    işte 18 jant olması herşeyi değiştiriyor. çünkü arada ciddi oranda yanak sağlamlık farkı var. 95v balon yapma ihtimali var.
  • metinTasci M kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam...

• quote:

Orijinalden alıntı: Nuroxy

Ben öncesinde Cpc5 kullanıyordum onlara göre daha iyiler şu anda çok memnunum bakalım ömrü ne kadar olacak tek merak ettiğim o.
    ıslak kuru performans nasıl hocam nereden almıstınız
  • N11 den almıştım şu 11.11 deki kuponlarla uyguna gelmişti. Valla gayet memnunum hocam ıslak yolda özellikle korkutmadı hiç lastikler. Bakalım hava pazar pazartesi 40 dereceyi bulacak bir de sıcaktaki durumuna bakalım.
  • Pirelli

• Sa arkadaşlar bugün itibariyle cec6 almış bulunmaktayım

• talipengür T kullanıcısına yanıt
    Hankook tavsiye etmem.VP2 modeli aracımda fabrika çıkışlı olarak gelmişti.Daha 25 bin olmadan kanal içinde çatlaklar başladı.Başka bir başlıkta bir arkadaş kendi aracındaki aynı sorunla ilgili foto bile koymuştu.Biraz da ekonomik sıkıntıdan dolayı mecburen 48bine kadar kullandım ama korkuyla.Sonlarda artık kanal içi çatlaklar yarıklara dönüşüp tüm desen üzerinde de çatlaklar oluşunca yol tutuş ve derinlik iyi olmasına rağmen değiştirmek zorunda kaldım.
    Hankook tavsiye etmem.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.