Bildirim
Lastik seçimi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
aracının marka ve modelinide yazsaydın iyi olurdu ama. al sana 185/65r15 ebatındaki lastiklerin listesi
http://www.lastikal.com.tr/arama_sonuclari.aspx?kid=0&txt=185/65r15 bu linkten incele bakalım. bridgestone er300 önereririm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastikal -- 10 Temmuz 2011; 9:02:44 > -
Teşekkür ederim. Aracım, Sandero. -
bu konuda hiç bi bilgi birikimim olmamakla birlikte ucuz olsun diye barum marka (continentalin çek üretimiymiş) aldım 150 dedi adam 127,5 e bıraktı...yarım saatte de eskileriyle değiştirip verdiler arabayı...iyi mi kötü mü bilmiyorum, sadece sert değil onu söyleyebilirim...18/65/15 ebatları... -
Verdiğin ebatlara göre arama var bak burda:http://bridgestone.com.tr/hizmetlerimiz/lastik-secici/ -
lastikleri küçük yerlerde yaptırmayın. bakın kısa zamanda edindiğim bilgiyle emin olun hiç anlamıyordum
lastiklerimiz 205 55 16 ebatlarındaydı...
lastiklerin rafta bile durmasının ömrü varmış. 3-4 yıl kadarmış maksimum. rafta dursa yani 2008 model lastik sizin işinizi görmezmiş kısacası ;) küçük yerlerde elde kalanları uygun diye verip sonra çatlaklarla uğraşırsınız...
lastikler mümkün olduğunca bulunacağınız sürekli kullanacağınız yol şartlarına uygun olsun.
aracınız için en uygununu seçin fiyat olarak değil çekiş performans duruş olarak...
biz goodyear efficient grip aldık. michelin biraz daha pahalıydı ama lastikler hoşuma gitti. araba kendine geldi.
lastikler kesinlikle birbirinden farklı olmamasına dikkat edin. cidden biri gitmeye çalışırken diğerinin kesimleri durmak gibi bir eylemde ve performans alamıyorsunuz...
az çok bilgim budur. saygılar.
-
Teşekkürler Blood. Saygı bizden. -
Aynı ebatta tanesini 130 TL ye 5 taksit Nokian İ3 almıştım.Sessizlik frenleme ve direksiyon hakimiyeti iyi.
Lastik yumuşak hamurlu fakat yanakları sert. -
Ne zaman aldınız, ilerleyen zamanlardaki etkileri, durumları nasıl oldu. İlerleyen kilometrelerde pek hoş olmadığını duydum da o bakımdan. -
Goodyear efficentgrip. Dünyanın en düşük yuvarlanma direnci olan lastiktir, 40bin km kadar kullandım.
Aşırı hafif ve yumuşaktır, yol sesini en az alan lastiklerdendir, konforludur.
Yumuşak yanaklarına rağmen balon yapma olayı bende hiç olmadı. Tavsiye ederim.
Yada Yokohama adrive da düşünebilirsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: yasar638
Ne zaman aldınız, ilerleyen zamanlardaki etkileri, durumları nasıl oldu. İlerleyen kilometrelerde pek hoş olmadığını duydum da o bakımdan.
7 bin km dir kullanıyorum ocakta almıştım.Açıkçası bu lastiğin hamuru çok farklı harika bir hamuru var.Bridgestone b391 lastiklerime göre çağ atlamış bir hamur yapısı var.
Sessizlik, çok iyi frenleme , ve direksiyon tepkisi artısı.Bence tek eksiği yanak konforu ortalama.
Yanak konforu arıyorsanız Goodyear EfficientGrip kadar konforlu lastik görmedim.Bu kadar yumuşak yanaklı bir lastik sağlam olurmu orasını bilmem.Yüksek süratlerde biraz sesli yalnız. -
güle güle kullanın -
Teşekkür ederim -
@yasar638 gerçekten 185/65/15 lastiğemi ihtiyacınız var. Neden soruyorum babamda 2005 honda civic var 90 binde 3. defadır lastik değiştirecekti, üzerinde 185/65/15 vardı ve bunun sürümü hızlı olmayan bir lastik olduğunu dolayısıyla fiyatının yüksek olduğunu öğrendik.
Benim araçta michelin var takalı 20000 km oldu memnunum babamada michelin alması yönünde ısrar ettik ve girdiğimiz ilk bayiden yanılmıyorsam tanesi 135'e 185/65/14 michelin energy saver aldı, diğerlerinede soralım dedim uğraşamam dedi. Bense geçen sene hazirada 4 tanesini nakit 440'a almıştım kart değil, tık para. -
bu konuda benimde tavsiye ye ihtiyacım var arabamız doğan slx -
quote:
Orijinalden alıntı: GreatWhite
@yasar638 gerçekten 185/65/15 lastiğemi ihtiyacınız var. Neden soruyorum babamda 2005 honda civic var 90 binde 3. defadır lastik değiştirecekti, üzerinde 185/65/15 vardı ve bunun sürümü hızlı olmayan bir lastik olduğunu dolayısıyla fiyatının yüksek olduğunu öğrendik.
Benim araçta michelin var takalı 20000 km oldu memnunum babamada michelin alması yönünde ısrar ettik ve girdiğimiz ilk bayiden yanılmıyorsam tanesi 135'e 185/65/14 michelin energy saver aldı, diğerlerinede soralım dedim uğraşamam dedi. Bense geçen sene hazirada 4 tanesini nakit 440'a almıştım kart değil, tık para.
Fabrika verileri dışına çıkmak istemiyorum. Michelinde karar kıldım. Almak isteyenlere de Michelin tavsiye ederim. Biraz pahalı ama, sonuçta can taşıyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X