Şimdi Ara

lastik seçiminde tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2000 model voswogen bora marka aracım var 7 senedir kullanıyorum benden önce üstündeki lastikleri ne kadar kullandıklarınıda bilmiyorum, eh lastiklerin değişme vakti geldi diye karar verdim. 25 senedir araç kullanmama rağmen hiç lastik almadım alırken nelere dikkat edilir o konudada bilgim yok(tu). aracın ustundeki lastik good year 195/65/15 biraz sanayiyi çarşıyı gezdim condinental bana iyi gibi geldi 150 lira. ayrıca aklıma birşeyde takıldı. ben aracıma illa 195/65/15 lastikmi takmalıyım? 205/60/15 lastik takabilirmiyim? bunun bana faydası zararı olurmu? arabayla hız yapmam agresiv kullanmam çukurlara kaldırımlara dikkat ederim. aracımı satmayacağım için göstermelik değil kullanacağım bir lastik alacağım. aracı burdurda kullanacağım kışların sert olmadığı antalya kadarda yazların uzun sıcak olmadığı coğrafyadayım. bu şartlar altında bana tavsiye edeceğiniz lastik yada lastikler nelerdir tavsiye verirseniz sevinirim. tavsiyelerinize göre pazartesi günü lastik alacağım. internetttende alabilirim. tavsiyelerinizi bekliyorum.

• geniş taban ( 205) alırsanız yakıt sarfiyatınız artar direksiyon biraz sertleşir, buna mukabil yol tutuş artar,,, yanağı inceltirseniz çukurları daha fazla hissedersiniz,konfor azalır,,, anladığım kadarıyla aracınızı limitleri zorlamadan kullanıyorsunuz,o zaman orijinal ebatları tercih edin,marka olarak ''michelin energy saver'' tavsiye ederim,yumuşak,sesiiz ve konforlu lastiktir
  • orjinalinden şaşmayın. michelin sessiz ve konforludur arkadaşın dediği gibi, ama uzun ömürlü değildir (diğer lastiklere nazaran). continental de iyi bir seçim ama daha ucuza lassa goodyear v.b bulabilirseniz daha iyi. dikkat etmeniz gereken en önemli nokta lastiğin son kullanma tarihi. çünkü son kullanma tarihine yaklaşmamış satılmayan sıfır lastikleri kampanya adı altında kakalıyorlar buna dikkat edin
  • continental cpc 5 aldım 150 tlden 4 tane, birkaç gündür kullanıyorum lastiklerin oluklarının arasına girip sıkışan taşların ses çıkarmasından başka bir sorunla karşılaşmadım. 2012 hazıran model, bir sonraki güne sipariş verirsek 2013 getirttirecekti ama ben 1 gün daha bekleyemedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.