Şimdi Ara

Lastik Siyahlaştırma sorunu (mat) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
11.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arap sabunu ucuz bir madde, alıp denenebilir...

hatta marketlerde sıvı olanlarını görmüştüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SSamet.

Hocam bende tekzenden aldım Autoking parlatıyor ve 1 hafta neredeyse öyle kalıyor.

Bundan öncede Autokit beyaz şişede 7 Tl galiba. Bu pek parlatmıyor ama siyah kalıyor. Fakat uzun sürede kalmıyor.

Autokit tam olmasada istediğinizi karşılar diye düşünüyorum.

Galiba Autokit i kullandınız.Benim bahsettiğim ürün resimdeki, aynı üründen bahsediyoruz sanırım.Etkisi nekadar gidiyor buda önemli bir konu 3-4 gün giderse benim için yeterli.Birde hiç parlama olmamalı lastikte, mat siyah olmalı.Ürün hakkında biraz daha bilgi verirseniz sevinirim.

Lastik Siyahlaştırma sorunu (mat)

• quote:

Orijinalden alıntı: fytech

quote:

Orijinalden alıntı: bykush99

ARAP SABUNU.

Elinizde hiç arap sabunu kullanılmış lastik resmi var mı acaba? Sonucu gerçekten çok merak ediyorum

Hocam şu an resim yok ama en ucuz ve kolay yöntem budur. Bulaşık süngerine arap sabunundan sürüyorum. Zaten kıvamı jole kıvamında. Sonra ıslak lastiğe uyguluyorum . 1 Hafta doğal bir matlık kazanıyor.
  • quote:

quote:

quote:

ARAP SABUNU.

Elinizde hiç arap sabunu kullanılmış lastik resmi var mı acaba? Sonucu gerçekten çok merak ediyorum

Hocam şu an resim yok ama en ucuz ve kolay yöntem budur. Bulaşık süngerine arap sabunundan sürüyorum. Zaten kıvamı jole kıvamında. Sonra ıslak lastiğe uyguluyorum . 1 Hafta doğal bir matlık kazanıyor.

Örn: '' arap sabunu lastik parlatma '' Google 'de aratıp görsellerden bakabilirsin. Göreceksin zaten.

• meguiars ultimate protectant ve trim detailer sizin ihtiyacınız olan şeyler.
    ultimate kullanıyorum çok çok memnunun.Parlamıyor doğal siyahlık veriyor
  • bende yıllardır kullandığım için arap sabunu diyorum.gidipte başka ürüne para vermeyin.lastikler ıslakken.hafif nemli süngerle iyice yedirerek sürün.kuruyunca sonuç tam istediğiniz,mat siyah şeklinde oluyor.bir de arabayı kaydırırmış diyen arkadaşınızdan hızla uzaklaşın.nasıl bir hayal gücü varmış öyle
  • Meguiars Endurance öneririm.
  • ben sonax'ınkini almıştım 15tl idi heralde fiyat gayet güzel siyahlık veriyor lastiğe.Lastiğe sıkınca asit sesi gibi sesler filan geliyor 5 dk sonra süngerle siliyorum yepyeni görünüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cola kullanabilirsiniz mat bir siyahlık oluyor.
  • quote:

Zaten ürünün adından belli "restorer" yenileyici

Bende nette gezinirken şöyle bir ürün gördümhttp://ticaretimiz.com/p188317-ataspneubell-tspmat-lastik.html Özellikle belirtilmiş MAT parlatıcı diye.Acaba bu ürünün küçük spray halinde satılanı var mıdır?

750 ml olan hazırdır diğeri ise konsantre sulandırıp kullanabilirsiniz.Satıcıya ulaşırsanız sanalpazara sizin adınıza ilan açar ve alırsınız.

http://erdemboya.ticaretimiz.com/p48597-ataspneubelllastik-parlatici-koruyucu750ml.html
    http://erdemboya.ticaretimiz.com/p186018-atas-pneubelmbkonsantre-lastik.html

• arabayı yıkadığım benzinlikte her akşam istanbul seyahat in kocaman otobüsü temizleniyor. her akşam istisnasız arap sabunu sürülüyor. otobüs lastiğindeki yanağı da bi düşünün..
  • quote:

Evet hocam bahsettiğimiz ürün bu. Parlatmıyor bu sadece siyahlık verir.
  • Sonaxın lastik temizleme köpüğü var. Güzel sonuç veriyor
  • Kış geliyor zaten artık lastikler çamurlanır devamlı.
  • meguairs endurance senin ilacın olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :mert61:

ben sonax'ınkini almıştım 15tl idi heralde fiyat gayet güzel siyahlık veriyor lastiğe.Lastiğe sıkınca asit sesi gibi sesler filan geliyor 5 dk sonra süngerle siliyorum yepyeni görünüyor.

Bu ürün köpük halinde mi? Sanki görmüştüm bu ürünü de tekzende.Bazı köpükler de mat görüntü için 5 dk parlak görüntü için 10 dk gibi yazılar yazıyor.Aynı durum bu üründe de var mı?
  • Arkadaşlar dün arap sabunu aldım ve arabayı yıkadıktan sonra lastikler kuru iken uyguladım fakat çok zor sürülüyor o yüzden yordu beni.
    Sonucunda ise hiç istediğim siyahlığı yakalayamadım.O yüzden fotoğrafta çekmedim.Bilmiyorum belkide ben yanlış uyguladım ama okadar lastiklere yedirmeme rağmen hiç canlı siyah bir görüntü elde edemedim.Öyle bir madde ki parmağımla alırken bile parmağımdan kayıp gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: seizure

Sizin ilacınız arap sabunu. İnce bir tabaka halinde lastiğe sürün. Kuruyunca tam istediğiniz gibi matlaşacak

Otobüsçüler falanda lastiklerinde arap sabunu kullanıyorlarmış.Onların lastikleri tam istediğim gibi simsiyah ve mat.Acaba ben uygulamada bir hata mı yaptım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fytech -- 19 Eylül 2012; 11:47:46 >
  • quote:

quote:

Sizin ilacınız arap sabunu. İnce bir tabaka halinde lastiğe sürün. Kuruyunca tam istediğiniz gibi matlaşacak

Bugün marketin birinde tesadüfen arap sabunu gördüm ve yazılanlar aklıma gelince aldım.Arabayı yıkadıktan sonra kuru ve temiz lastiklere uyguladım.Uygulama beni çok yordu.Öyle bir kıvamı varki lastiklere yedirene kadar uğraştırdı biraz.Parmağımla kabın içinden alırken bile kaptan çıkmamak için direndi resmen

Bukadar çaba göstermeme rağmen istediğim mat simsiyah lastiklere sahip olmadım.Hoşuma gitmediği içinde foto çekmedim.Belkide ben yanlış uyguladım orasını bilemem ama otobüsçüler de arap sabunu kullanıyormuş onların lastikleri tam benim istediğim gibi simsiyah ve mat.Uygulamada hata yapmış olabilirim.

Muhtemelen aldığın sabun eski yada dandik bir şey olmalı. Ben kendimi bildim bileli temizlediğim bütün arabalarda arap sabunu kulanırım. Kaldı ki bu bana baba yadigari, babam otobüs şöförüydü. Yıllarca oda lastiklere hep arap sabunu sürerdi. Yani sülaleden sabuncuyuz

• quote:

quote:

quote:

Bugün marketin birinde tesadüfen arap sabunu gördüm ve yazılanlar aklıma gelince aldım.Arabayı yıkadıktan sonra kuru ve temiz lastiklere uyguladım.Uygulama beni çok yordu.Öyle bir kıvamı varki lastiklere yedirene kadar uğraştırdı biraz.Parmağımla kabın içinden alırken bile kaptan çıkmamak için direndi resmen

Bukadar çaba göstermeme rağmen istediğim mat simsiyah lastiklere sahip olmadım.Hoşuma gitmediği içinde foto çekmedim.Belkide ben yanlış uyguladım orasını bilemem ama otobüsçüler de arap sabunu kullanıyormuş onların lastikleri tam benim istediğim gibi simsiyah ve mat.Uygulamada hata yapmış olabilirim.

Muhtemelen aldığın sabun eski yada dandik bir şey olmalı. Ben kendimi bildim bileli temizlediğim bütün arabalarda arap sabunu kulanırım. Kaldı ki bu bana baba yadigari, babam otobüs şöförüydü. Yıllarca oda lastiklere hep arap sabunu sürerdi. Yani sülaleden sabuncuyuz

Peki önerdiğin bir marka var mı dostum

Benim aldığım pernol muydu pernül müydü tam hatırlamıyorum ama hiçbir işe yaramadı çöpe gitti

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.