Şimdi Ara

Lastik Siyahlaştırma sorunu (mat) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
11.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: eren1654

ayakkabı boyasının lastiğe zararı varmıdır

Ben bir zararı olacağını düşünmüyorum.Araba lastiği gibi sert bir malzemeye zarar verebilecek olsa ayakkabıyı duman eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fytech

quote:

Orijinalden alıntı: eren1654

ayakkabı boyasının lastiğe zararı varmıdır

Ben bir zararı olacağını düşünmüyorum.Araba lastiği gibi sert bir malzemeye zarar verebilecek olsa ayakkabıyı duman eder.

ayakkabı boyasının lastiğe faydası varmıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eren1654 -- 25 Eylül 2012; 20:38:33 >
  • Ben turtle waxınkini kullanıyorum, çok güzel temizliyor hemen kirlenmiyor parlakla mat arası bi hal alıyor.yakında çeker koyarım buraya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turtle wax'ın ıslak cilası var sprey şeklinde yıkama suyuna bir miktar sıkıp bununla tekeri silin temiz bir görünümle doğal mat siyah oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkngzr

Turtle wax'ın ıslak cilası var sprey şeklinde yıkama suyuna bir miktar sıkıp bununla tekeri silin temiz bir görünümle doğal mat siyah oluyor.

Bu cila lastik için mi yoksa göğüs için mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fytech

quote:

Orijinalden alıntı: hkngzr

Turtle wax'ın ıslak cilası var sprey şeklinde yıkama suyuna bir miktar sıkıp bununla tekeri silin temiz bir görünümle doğal mat siyah oluyor.

Bu cila lastik için mi yoksa göğüs için mi?

Bu cila kaportaya uygulanan cilalardan aracı yıkadıktan sonra ıslakken uygulayıp kuruluyorsunuz. Bir kova suya cilalı şampuan + 5-10 fıs bundan sıkıyorum lastikler dahil aracı bununla yıkıyorum araç hem pırıl pırıl oluyor lastiklerde de doğal bir siyahlık oluşuyor.
    Ürün aşağıdaki linkte.

http://www.koctas.com.tr/product/Pratik-Islak-Cila/2104/

• lastiği ayakkabı boyasıyla siyahlaştırıyorum
  • ankara'da hangi matlık hangi parlaklık??

tek gerçek TOZ
  • Arkadaşlar yaşadığım sorunun çözümünü black magic adlı üründe buldum.Aşağıdaki videoda detaylı test edilmiş.

Yağlı ıslak görünümünün aksine mat doğal bir siyahlık veriyor ve diğer ürünle karşılaştırmalar yapılmış.2 ürünün kullanıldığı lastikler ayrı ayrı test ediliyor.Lastikler döndürülüyor ve diğer üründe beyaz yüzeye sıçramalar oluyor.Black Magic te ise hiçbir şekilde sıçrama yada leke olmuyor.Videodaki adam elini sürerek test ettiğinde iki üründe bariz fark var.Bu ürün tam benim istediğim bir ürün fakat nereden temin edebilirim bilmiyorum.

Türkiye'de satışı var mı nereden temin edilebilir bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.

Lastik Siyahlaştırma sorunu (mat)

• Ya gidin oto yikamaciya surdugu urunden kucuk pet siseye koydurtun parasini verin ne ugrasiyorsunuz slikonlu sutmu ne diyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.