Şimdi Ara

Lastik Siyahlaştırma sorunu (mat) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
11.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fytech

quote:

Orijinalden alıntı: seizure

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: seizure

Sizin ilacınız arap sabunu. İnce bir tabaka halinde lastiğe sürün. Kuruyunca tam istediğiniz gibi matlaşacak

Bugün marketin birinde tesadüfen arap sabunu gördüm ve yazılanlar aklıma gelince aldım.Arabayı yıkadıktan sonra kuru ve temiz lastiklere uyguladım.Uygulama beni çok yordu.Öyle bir kıvamı varki lastiklere yedirene kadar uğraştırdı biraz.Parmağımla kabın içinden alırken bile kaptan çıkmamak için direndi resmen

Bukadar çaba göstermeme rağmen istediğim mat simsiyah lastiklere sahip olmadım.Hoşuma gitmediği içinde foto çekmedim.Belkide ben yanlış uyguladım orasını bilemem ama otobüsçüler de arap sabunu kullanıyormuş onların lastikleri tam benim istediğim gibi simsiyah ve mat.Uygulamada hata yapmış olabilirim.

Muhtemelen aldığın sabun eski yada dandik bir şey olmalı. Ben kendimi bildim bileli temizlediğim bütün arabalarda arap sabunu kulanırım. Kaldı ki bu bana baba yadigari, babam otobüs şöförüydü. Yıllarca oda lastiklere hep arap sabunu sürerdi. Yani sülaleden sabuncuyuz

Peki önerdiğin bir marka var mı dostum

Benim aldığım pernol muydu pernül müydü tam hatırlamıyorum ama hiçbir işe yaramadı çöpe gitti

Arap sabununun markasına bakılır mı yahu. Bildiğin vıcık vıcık 1 liralık sabun işte Alırken bak jöle gibi ise süre süngere yapıştır lastiğe...

• torpido ve konsol sütü tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: aemless

torpido ve konsol sütü tavsiye ederim

Bu oto yıkamacıların lastiklere sürdüğü sütü nerden temin edebiliriz acaba.Çok güzel bir siyahlık veriyor.Boş şişeyi götürsem doldururlar mı acaba?
  • Millet araba lastigi ile bile hava atmaya calisiyor. Komik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delgado

Askerken parlatıcıya ayıracak bütçe yokken bot boyası ile çok mat siyahlara imza atmışımdır

bende ayakkabı boyası sürmek istiyorum.fakat çok zararı var deniliyor acaba zarar verir mi lastiklere
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aemless

torpido ve konsol sütü tavsiye ederim

Bu oto yıkamacıların lastiklere sürdüğü sütü nerden temin edebiliriz acaba.Çok güzel bir siyahlık veriyor.Boş şişeyi götürsem doldururlar mı acaba?

kullandığım ürün bu tavsiye ederim zaten sırf lastikler için aldım marketlerde dahi bulabilirsiniz

http://www.sanalpazar.com/Torpido-Parlatici-Sut-Silikon-Sunger-Hediye__isp3802253

• quote:

Orijinalden alıntı: Anne terliği

Millet araba lastigi ile bile hava atmaya calisiyor. Komik.

Dostum maksadımız hava atmak değil.Arabadan inip lastiklerimi siyah gördüğümde mutlu oluyorum.Hiç hava atmak gibi bir kaygım olmadı bugüne kadar arabayla ve herhangi birşeyle.Amerika'da Avrupa'da insanlar çok güçlü arabalara biniyorlar ve üzerine bununla da yetinmeyip uçuk paralar harcayarak motorlarına tuning yaptırıyorlar.Buna karşılık bizlerde işte lastik parlatma jant parlatma gibi küçük şeylerle mutlu olmaya çalışıyoruz.Onuda mı çok gördün kardeş bize.

Ben 4 sene üniversite 2 sene master yaptıktan sonra üniversitede öğretim görevlisi olarak çalışmaya başladım 2008 model dizel fiestam var, yurtdışındaki kuzenlerim daha yeni liseyi bitirdiler onlarda benle aynı süredir çalışıyorlar fabrikada, biri golf gti diğeri audi s4 e biniyor.Adamlarda arabada ucuz yakıtta.Hayatı onlar yaşıyor.Bizde lastiğimizi parlatınca suç oluyor.

• Meguiars Endurance jel süper iş görüyor

Bu tavsiyem elit beylere
  • meguiars endurance gerisi hikaye.. Lastik temizliğini yapıp, 15 dakika ara ile iki kat atarsanız 1 ay kadar zenci gezersiniz.

www.youtube.com/watch?v=K6V4_cak4lU
  • ayakkabı boyası ile lastiği boyamanın zararı varmıdır
  • @fytech

Sana söylim hem çok ucuz hemde tam istediğin sonucu verecek!! bende geçen kipadan 3 TL YE go-jo marka GENEL AMAÇLI TEMİZLEYİCİ ALDIM ilk başta torpido ya sıktım parladı sonra lastiğe bi deneyeyim dedim ilk başta senin dediğin İSTEMEDİĞİN ŞEKİLDE PASPARLAK OLDU 10-15 dakka sonra bir baktım aynı yukarda bir resim verilmiş doğüal gibi duruyordu tavsiye ederim... 3 tl de bişi yok olmassa torpidoyu falan parlatırsın ama işe yarayacağına inanıyorum bu ürünü migros carrefour bauhaus tada görmüştüm her yerde var sprey şeklinde ve sarı bir dış kabı var sprey ve sünger şeklinde... bu arada ismi genel amaçlı temizleyici yerine torpido sütü diyede geçiyor olabilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Styric

meguiars endurance gerisi hikaye.. Lastik temizliğini yapıp, 15 dakika ara ile iki kat atarsanız 1 ay kadar zenci gezersiniz.

Peki bu endurance benim istediğim gibi kuruduktan sonra matlaşıyor mu yoksa yağ sürmüş gibi ışıl ışıl parlıyor mu
  • Meguiar's Endurance +1

• Lastikler zaten tozlu, pis, ıslak, çamurluk yollar yüzünden hemen kirleniyor. Boşuna para verip uğraşmaya bence gerek yok.
    Avusturya gibi tozsuz ülkelerde yaşamadığımız için 1-2 güne yıkama, silme, parlatma gibi işlerin anlamı kalmıyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Styric

meguiars endurance gerisi hikaye.. Lastik temizliğini yapıp, 15 dakika ara ile iki kat atarsanız 1 ay kadar zenci gezersiniz.

Peki bu endurance benim istediğim gibi kuruduktan sonra matlaşıyor mu yoksa yağ sürmüş gibi ışıl ışıl parlıyor mu

Tabi ki matlaşıyor. Çok tatlı bir matlık veriyor. :) Bir ara eklerim diğer fotoğrafları da.

• quote:

Orijinalden alıntı: darkblue2828

@fytech

Sana söylim hem çok ucuz hemde tam istediğin sonucu verecek!! bende geçen kipadan 3 TL YE go-jo marka GENEL AMAÇLI TEMİZLEYİCİ ALDIM ilk başta torpido ya sıktım parladı sonra lastiğe bi deneyeyim dedim ilk başta senin dediğin İSTEMEDİĞİN ŞEKİLDE PASPARLAK OLDU 10-15 dakka sonra bir baktım aynı yukarda bir resim verilmiş doğüal gibi duruyordu tavsiye ederim... 3 tl de bişi yok olmassa torpidoyu falan parlatırsın ama işe yarayacağına inanıyorum bu ürünü migros carrefour bauhaus tada görmüştüm her yerde var sprey şeklinde ve sarı bir dış kabı var sprey ve sünger şeklinde... bu arada ismi genel amaçlı temizleyici yerine torpido sütü diyede geçiyor olabilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkblue2828

@fytech

Dün bu go-jo yu aradım aksesuarcılarda fakat bulamadım.Girdiğim bir aksesuarcıda adam ısrarla aşağıdaki ürünü gösterdi ve bu ürünün tam benim istediğim gibi mat siyah yapacağını söyledi.Ben çok inanmamakla birlikte 5 TL olduğu için ürünü aldım ve ilk petrolde durup deneme yaptım.Sonuç istediğim mat siyahlığa çok yakın oldu.Adam haklıymış beyler

Ürün fotosu aşağıda.İçinde beyaz süt gibi bir madde var.Oto yıkamacıların sürdüğü beyaz parlatıcıya benziyor.Süngerde yanında veriliyor.
    Üzerinde sıvı silikon ve badem yağı yazıyor.Ürünün büyük fıs fısı da var.

Lastik Siyahlaştırma sorunu (mat)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fytech -- 21 Eylül 2012; 9:06:56 >

• Bir meguiars endurance de benden gelsin. Fiyatina aldanmayin cok bereketli namussuz.

• Badem yağı
  • ayakkabı boyasının lastiğe zararı varmıdır
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.