Şimdi Ara

Lastik tavsiye izmir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
3.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar bende İzmirdeyim. Yollar kesinlikle köy yolu. Dakika başı derin çukurlar yollar hep yama rezalet. Bende lastik değiştireceğim contact6 veya eagle sport düşünüyorum. Eğer bozuk yolda contact6 ya yazık olacak ise hiç almayalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: road35

Arkadaşlar bende İzmirdeyim. Yollar kesinlikle köy yolu. Dakika başı derin çukurlar yollar hep yama rezalet. Bende lastik değiştireceğim contact6 veya eagle sport düşünüyorum. Eğer bozuk yolda contact6 ya yazık olacak ise hiç almayalım
    Ecocontact mı PremiumContact mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cpc taktırmadan önce lastikçi tutulan model diye Eco contact takmıştı. Deneme sürüşü yaptığımda yol tutuşu neredeyse yoktu ve lastiği hissetmiyordum bile, hemen Premium contact 5’e çevirttirmiştim. Cpc daha rahat hissettirir

@road35
    Eagle eye’dan ziyade Efficient gripler daha cazip gelmiştir bana. Cpc ile efficient grip arasında seçim yapmıştım vakti zamanında, o zamanlar cpc 5 serisi tutulan lastikti. Şimdilerde ise baktığım yorumlarda efficient grip 2’nin daha iyi bir lastik olduğu söyleniyor. En iyisi biraz ingilizceniz varsa tyrereviews.com sitesinden karşılaştırmalar ve yorumlara bakmanız. Lastik seçimimde burası çok etkili olmuştu.

• Selam arkadaşlar, bugun baya bir lastikçi aradım İzmirde. Hankook ventus 3 prime baya iyi duruyor fakat lastikçi 375tl fiyat verdi.İnternette 335tl fakat uğraşmak istemiyorum. Conti premium contact 6 400 liradan 1 kuruş aşağıya bulamadım 400-425 arası fiyatları. michelin primacy 4 425tl keza. Sanırım contact6 taktıracağım. 1400 civarı lastikleri kıyaslayınca yanına yaklaşamıyor ve arada 200tl bence fark değil.

edit: Ebatlar 195/65/15

edit2: Üstte bir arkadaş yazmış batı oto lastik. Conti 390 hankook 350tl yarın oraya gidip kararımı vereceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi road35 -- 4 Eylül 2020; 18:15:27 >
  • kafana yatan beyendıgın lastıgı
    ınternetten bak daha uyuguna alırısın hemde kanpanyadan yayrlanırsınz. 50 tl verıp sokturup taktırırsınız

falken e bakabılırısnızsınıs f/p urunudur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eagle sport Türkiye de fason üretilen ve kalitesi petlas ile aynı olan bir lastik. Herhalde başka birşey yazmaya gerek yoktur.
    İzmir şehir içi efgp2 cpc6 iyi tercihler. Ağırlıklı cevre yolu kullanılıyor ve bozuk satıh girilmiyor ise mp4 de olabilir

Bütçe buraya çıkamıyor ise ziex ecorun

• quote:

Orijinalden alıntı: road35

Selam arkadaşlar, bugun baya bir lastikçi aradım İzmirde. Hankook ventus 3 prime baya iyi duruyor fakat lastikçi 375tl fiyat verdi.İnternette 335tl fakat uğraşmak istemiyorum. Conti premium contact 6 400 liradan 1 kuruş aşağıya bulamadım 400-425 arası fiyatları. michelin primacy 4 425tl keza. Sanırım contact6 taktıracağım. 1400 civarı lastikleri kıyaslayınca yanına yaklaşamıyor ve arada 200tl bence fark değil.

edit: Ebatlar 195/65/15

edit2: Üstte bir arkadaş yazmış batı oto lastik. Conti 390 hankook 350tl yarın oraya gidip kararımı vereceğim.
    Hankook almayın kullanan arkadaslarım pek memnun değiller.
    Özellikle Ventus prime 3 ile ilgili forumda da konuşuldu şikayetler.

PremiumContact 6 390 liraysa ucuz. Lastik başı 40 lira için hankook almaya değmez derim.

• Tekrardan selamlar, izmir bati lastikten cpc6 taktirdim. Evime 7dk zaten bati lastik elleri cabuk ve titiz calisiyorlar kurumsal bir yer bekleme salonlari genis ve temiz. Ilk defa bu seviyede lastik kullandığım için degerlendirmek bana dusmez tabi fakat ilk izlenimlerim cok iyi. Herkesin gonlune gore olsun.

Edit: ventus prime a da baktım. Contiye gore daha sert bir lastik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi road35 -- 5 Eylül 2020; 12:6:39 >
  • Arkadaşlar evka3 korlas oto lastikten fiyat aldım falken bayi 225 45 17 için taksitli 460 peşin 430 tl bana normal geldi büyük ihtimal önümüzdeki hafta gidip degiştiricem

• quote:

Orijinalden alıntı: smyrna

Ne güzel demişsiniz “köy yolunda kullanmanız gerek” diye. İzmir’in yolları zaten köy yolu sayılabilecek düzeyde, sert ve kaba lastikler olan bridgestone ve lassa dememin sebebi bu. Sağlamlık açısından Türkiye yollarının yapısına bu lastik markaları daha uygundur. Üretilirken buraya uygun üretiliyorlar. Senede 10 bin km yapıyorum dolayısıyla lastiği 5 sene kullanmak istemem gayet mantıklı. 20-25 bin km yapanlar için dediğiniz gibi 3 yıl idealdir, not olarak düşeyim.
    Ben de İzmir de yaşıyorum, siz ne tarafın da oturuyorsunuz bilmiyorum ama abarttığınız kadar da kötü değil bu tarafta yollar (Balçova, Narlıdere tarafı). Ayrıca yolda çukur var diye o kütükten hallice Bridgestone veya Lassa yı, lastik diye arabama takmam. Ben de yılda 10.000 km den fazla yapmıyorum, ama benim için bir Lastiğin maximum ömrü 30.000 km dir, o km den sonra Lastiklerin hele ki İzmir gibi sıcak bir şehirde performansı düşmeye başlıyor, ben değiştiriyorum tercih meselesi.

• Bilgili arkadaşlardan ricam lastik seçiminde ebat konusunda dikkat edilmesi gereken nedir cevaplarsa sevinirim. Aracım cruze 1.6 otomatik, üstünde kumho solus 215/50/17 lastik var orjinal olarak. Burda yeni lastik seçiminde aynı ebatlarda mı tercih yapılmalı veya en uygun ebata karar vermek için hangi yol izlenmeli, teşekkürler.
  • bayilerde sürekli fiyatlar değişiyor. bir ay önce en iyi fiyatı veren bayi bir ay sonra başka fiyatlar verebiliyor rakiplerine göre. o yüzden hemen aklınızda X lastik firması diye şartlandırmayın. google da açın izmirdeki lastik bayilerini tek tek arayın, istediğiniz model ve ebat fiyatı alın. en ucuzuna gidin taktırın. yoksa batı lastik falan hikaye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KemaloS

Bilgili arkadaşlardan ricam lastik seçiminde ebat konusunda dikkat edilmesi gereken nedir cevaplarsa sevinirim. Aracım cruze 1.6 otomatik, üstünde kumho solus 215/50/17 lastik var orjinal olarak. Burda yeni lastik seçiminde aynı ebatlarda mı tercih yapılmalı veya en uygun ebata karar vermek için hangi yol izlenmeli, teşekkürler.
    lastik çap farkının %3 geçmemesi gerekiyor. google a lastik hesaplama ya da lastik ölçüsü hesaplama yazarsanız hangi ebatları kullanabileceğiniz konusunda yardımcı olacak siteler çıkar.

• quote:

Bilgili arkadaşlardan ricam lastik seçiminde ebat konusunda dikkat edilmesi gereken nedir cevaplarsa sevinirim. Aracım cruze 1.6 otomatik, üstünde kumho solus 215/50/17 lastik var orjinal olarak. Burda yeni lastik seçiminde aynı ebatlarda mı tercih yapılmalı veya en uygun ebata karar vermek için hangi yol izlenmeli, teşekkürler.
    Aracın üzerinde etikette yazması lazım uygun ebatların.

• Teşekkürler araştırma yapacağım. Kitapcıkta 225/50/17 ve 215/50/17 uygun oldugu soylediler gidince kontrol edecegim.
  • quote:

Teşekkürler araştırma yapacağım. Kitapcıkta 225/50/17 ve 215/50/17 uygun oldugu soylediler gidince kontrol edecegim.
    Hocam ikisi de birbirinden pahalı ebatlar. Allah kolaylık versin

• Aynen oyle nerdeyse iki katına denk geliyor yapacak birşey yok. Falken veya dunlop arasındayım bakalım artık
  • Yakın zamanda uygun fiyata dört mevsim ya da yaz lastiği almış birisi var mıdır?
    205/55/16 ebatlar
    Falken/continental arasında gidip geliyorum

• ben de 2 gündür lastik araştırıyorum. 225/45/17 golf 7.

istanbul da yaşıyorum. yumuşak, konforlu, ses çok vermeyen ve çukur, tümsekleri çok hissettirmeyen lastik arıyorum. önerilerinizi bekliyorum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.